Kiscsillag


Zenei stílusAlternatív/Elektro
Kiscsillag
A Kiscsillag együttes 2005 tavaszán alakult, szabadidő zenekarként, volt és jelenlegi Kispál és a Borz-tagokból: Leskovics Gábor, Lovasi András, Bräutigam Gábor, Ózdi Rezső. 12 számos demoanyagukat az internetről lehetett ingyenesen letölteni, első nagylemezük anyaga nagyrészt erről a demóról lett újra rögzítve, azonban egy pár számot mégsem jelentettek meg róla, köztük a "Hálózatvizsgáló", "Holding" és az "Igazad van" címűeket. 2006 októberében első nagylemezük, Greatest Hits Vol. 01. címmel jelent meg melyről 2 videoklip készült, a "Ha én lennék"-hez (2006. november) és a "Kockacukor"-hoz (2007. július). 2008 márciusában a második lemez beharangozásaként rögzített kétszámos kislemez címadó dalából a "Fishing On Orfű"-ből készítettek klipet. 2008 tavaszán Bräutigam Gábor elhagyta a zenekart, és helyébe a Kispál és a Borz későbbi dobosa, Mihalik Ábel lépett. A pécsi együttes második lemeze 2009. február 12-én jelent meg, Örökre a szívembe zártalak címmel.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A K-pop banda tagjai multimilliomosok lesznek

A K-pop banda tagjai multimilliomosok lesznek

Részvénykibocsátásra készül októberben a BTS nevű dél-koreai fiúbanda mögött álló szórakoztatóipari cég, a Big Hit Entertainment.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ide nekünk az oroszlánt is! Magyar koncertfilm kapta a velencei fesztivál Arany Oroszlánját

A Concerto Budapest koncertfilmje nyerte a velencei televíziós fesztivál (Venice TV Awards) Arany Oroszlán díját az előadóművészeti filmek kategóriájában.

Kikalapált dalokkal jön a születésnapos Kalapács

November elején egyszerre két Kalapács kiadvány is napvilágot lát: "Világvégre" címmel egy vadonatúj stúdióalbum, 12 új Kalapács dallal, illetve "Kikalapált dalok" címmel egy nagyon különleges, 30 dalos dupla feldolgozás album, ahol 30 különböző zenekar játszik egy-egy Kalapács dalt az elmúlt 20 év lemezeiről.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek