Kódolatlan Álmok


Zenei stílusPop/Rock
Kódolatlan Álmok

Az álom feloldja az ébrenlét korlátait, mi is ezeket feszegetjük. Dalaink közt találhatók vágyálmok és rémálmok is, a sajátjaink és a Tieitek . A Kódolatlan Álmok zenekart Galántai Gábor gitáros és Kladiva Szilvia énekes alapította. Akusztikus duóként indult, elkészült 10-12 dal alapja, és ezek összetettebb megszólaltatásához zenésztársakra volt szükség. A jelenlegi felállás 2019-ra állt össze. Ének: Kladiva Szilvi Gitár/vokál: Grandpierre Zoltán és Junkuncz Tamás Basszusgitár: Miklós István Dobok: Horváth István.Poci Folyamatosan alkotunk és koncertezünk,műsorunk többségében saját számokat tartalmaz, de akad néhány kódolatlanul átgondolt feldolgozás is. Nagy hangsúlyt fektetünk a szövegeinkre, humort csempészünk a komoly dolgokba, és komolyságot a humorba.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/kodolatlanalmok
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Nem ciki, hogy a Coldplay a BTS-sel készített közös videót

Nem ciki, hogy a Coldplay a BTS-sel készített közös...

Hamarosan megjelenik a Coldplay legújabb nagylemeze, a Music Of The Spheres. Az október 15-i kézzelfogható lemez, kazetta és cédé előtt már kijött...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Énekléssel gyógyulók léptek fel a Fesztiválzenekar koncertje előtt

Covid-rehabilitáltakból és légúti betegségben szenvedőkből álló kórus énekelt a Müpában a Budapesti Fesztiválzenekar Liszt-programja előtt a hétvégén. A dr. Várdi Katalin és Philipp György által kidolgozott SingLung módszer gyógyító hatása nemcsak fiziológiai, hanem mentális és érzelmi is.

Végre egy nemzetközi fesztivál a belvárosban! - A BUSH ismét megtölti élettel Budapest klubjait

A BUSH a tavalyi rendhagyó év után október 21-22-én újra megtölti Budapest klubjait a legizgalmasabb kelet-európai előadókkal. Nappal zeneipari fejtágítás a Fészek Klubba visszatérő szakmai konferencián, ahol a nemzetközi és a hazai zeneipar legjobb szakembereitől lehet tanulni, este pedig a város legújabb klubjaiba és különleges...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek