Kökény Tamás


Zenei stílusKlasszikus
Kökény Tamás
„Odaállok és megmutatom a világnak!”–Kökény Tamás
Kökény Tamás 1999-ben született, Budapesten. 3 éves korában kezdett el hegedülni, 4 évesen kapta meg első saját hangszerét. 6 éves korában a Józsefvárosi Zeneiskolában kezdett tanulni, később pedig a Weiner Leo Zeneiskolában. 13 évesen a hegedű után egy másik hangszerre, a nagybőgőre tért át. Jelenleg a Bartók Béla Konzervatórium tanulója. 2015 nyarán Svájcba, Verbierbe utazott, a Verbier Zenei Fesztiválra, ahol világhírű művészekkel, köztük Yuri Bashmet brácsaművésszel, Alondra De La Parra karmesternővel és Daniel Harding karmesterrel is együtt zenélhetett.Tamása Virtuózok első és második szériájába is jelentkezett. Első alkalommal nem jutott el a televíziós adásig, a második évadban ezzel szemben nem csak korcsoport győztes, de a műsor első számú virtuózalett. A Virtuózok valójában Tamás első versenye zenei pályáján.12 hangszeren játszik, többek között cimbalmon, hegedűn és nagybőgőn. A vonós hangszerek közelebb állnak a szívéhez, és ezen a pályán is szeretne maradni.2017-ben a Virtuózok Tehetségkutatóban való győzelmének köszönhetően alkalma adódottbemutatni tehetségét a New York-i Carnegie Hall-ban, ahol koncertje nagy sikertaratott.Tomi nagy álma, hogy Berlinben a Filharmonikusokkal játszhasson.

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/tamaskokenymusician/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Rácz Gergő Tomy Montanával együttműködve magánéletéről énekel

Rácz Gergő Tomy Montanával együttműködve...

Simplex & Tomy Montana szerzeményét Magyarország egyik legszexibb hangú énekesével, Rácz Gergővel vették fel. A Csendes vihar jól illeszkedik...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Good Luck című új albumával tér vissza hozzánk a Carnival Youth

Brazíliában rögzítette új lemezét a lett Carnival Youth. Az indie-rock csapat pár nappal ezelőtt a Szigeten is fellépett, szeptemberben pedig lemezbemutató turnéjukkal visszatérnek Budapestre és Debrecenbe is. De lássuk először a lemezt!

Megint botrányba keveredett a Die Antwoord

A dél-afrikai rap-rave együttes két fesztiválos koncertjét is lemondták, miután egykori videósuk közzétette azt a felvételt, amely leköpték és dulakodtak Hercules & Love Affair egyik tagjával.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek