Kökény Tamás


Zenei stílusKlasszikus

Közelgő Kökény Tamás koncertek

Kökény Tamás - nagybőgő

Kökény Tamás - nagybőgő

Taktaharkány-Művelődési Ház - Mád augusztus 13. (16:00)
Kökény Tamás
„Odaállok és megmutatom a világnak!”–Kökény Tamás
Kökény Tamás 1999-ben született, Budapesten. 3 éves korában kezdett el hegedülni, 4 évesen kapta meg első saját hangszerét. 6 éves korában a Józsefvárosi Zeneiskolában kezdett tanulni, később pedig a Weiner Leo Zeneiskolában. 13 évesen a hegedű után egy másik hangszerre, a nagybőgőre tért át. Jelenleg a Bartók Béla Konzervatórium tanulója. 2015 nyarán Svájcba, Verbierbe utazott, a Verbier Zenei Fesztiválra, ahol világhírű művészekkel, köztük Yuri Bashmet brácsaművésszel, Alondra De La Parra karmesternővel és Daniel Harding karmesterrel is együtt zenélhetett.Tamása Virtuózok első és második szériájába is jelentkezett. Első alkalommal nem jutott el a televíziós adásig, a második évadban ezzel szemben nem csak korcsoport győztes, de a műsor első számú virtuózalett. A Virtuózok valójában Tamás első versenye zenei pályáján.12 hangszeren játszik, többek között cimbalmon, hegedűn és nagybőgőn. A vonós hangszerek közelebb állnak a szívéhez, és ezen a pályán is szeretne maradni.2017-ben a Virtuózok Tehetségkutatóban való győzelmének köszönhetően alkalma adódottbemutatni tehetségét a New York-i Carnegie Hall-ban, ahol koncertje nagy sikertaratott.Tomi nagy álma, hogy Berlinben a Filharmonikusokkal játszhasson.

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/tamaskokenymusician/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Moha bácsi Keep Floyding-függő lett!

Moha bácsi Keep Floyding-függő lett!

Semmi tudatosság nincsen benne, de szép lassan a Keep Floyding házi koncertbeszámoló-írója leszek. Viszonylag rövid idő alatt ez volt a harmadik...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tangózz az Alagút felett!

Barabás Béla és Hudry Kata, a KITango tanárai mától fogva egészen augusztus végéig minden kedden 18.30-kor ott lesznek az Alagút fölött, hogy szabadtéri tangóórát tartsanak.

A Scooter is fellép az EFOTT-on

Rita Ora, Gianluca Vacchi, Brooklyn Bounce, Tujamo és Borgore mellé a SCOOTER is csatlakozik az EFOTT nemzetközi előadói sorába. Így a hétvégi parkos koncert után rövidesen újra visszatérnek Magyarországra.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek