Neoton 1000

Koppándi Jenő


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus
Koppándi Jenő

Koppándi Jenő Született Csíkszeredában (1966) Hegedű tanulmányait 6 évesen kezdte édesapja felügyelete mellett. 1981 től felvtelt nyer a kolozsvàri zeneliceumban ahol1985 ben éretségizik majd ugyan azon évben a kolozsvári zeneakedémia hallgatója lesz.1989 szerzi meg művész diplomáját. 1991 ben Budapestre költözik ahol a Magyar Virtuózók kamarazenekar koncertmestere lesz.2000 től a Magyar Nemzeti Filharmónikusok koncertmestere . A világ számos országában koncertezett mint szólosta.is Usa Japàn Kína Brazilia Argentína . A pommersfeldeni (németország) nemzetközi nyàri akadémia docense.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Péntek éjféltől be lehet menni a budapesti éttermekbe

Péntek éjféltől be lehet menni a budapesti éttermekbe

Mármint a belsejébe, ami nem terasz vagy kerthelyiség. Azt nem tudjuk, mire alapozza ezt az Origo, de biztos tudják. Sem a kormany.hu-n, sem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

A második hullám elsodorhatja az Omegát

Az Omega végét jelentheti, ha a járványnak ősszel lesz egy második hulláma – nyilatkozta a Blikknek Kóbor János. Mindeközben a WHO folyamatosan kongatja a vészharangot, hogy az év második felében – amikor a stadion- és klubkoncertek beindulnának – feltehetően egy, a jelenleginél is súlyosabb hullámmal tér vissza a koronavírus.

Mikuláskor lesz idén a Gastroblues Fesztivál

Július első hétvégéje helyett november 30. és december 6. között rendezik meg a 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált, amelyen mások mellett fellép Miller Anderson brit bluesgitáros-énekes.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek