Közép-Európai Kamarazenekar


Zenei stílusKlasszikus

Közelgő Közép-Európai Kamarazenekar koncertek

Várjon Dénes és az Európai Kamarazenekar

Várjon Dénes és az Európai Kamarazenekar

Zeneakadémia - Nagyterem február 04. (19:30)
Közép-Európai Kamarazenekar

A bécsi székhelyű Közép-Európai Kamarazenekart 2005-ben alapította egy lelkes és kísérletező kedvű csapat, a Bécsi Zeneakadémia több országból érkező volt hallgatói. A különböző nemzetiségű művészek különböző zenei háttérrel, különböző zenei oktatási rendszerekből érkeztek,amely nagyfokú rugalmasságot tett lehetővé a repertoár kiválasztásakor. A kortárs zene iránti elhivatottság mellett az ensemble célja, hogy más területekről érkező előadó és vizuális művészekkel is együttműködjenek. 
Az ensemble célja, hogy bécsi központtal, de az egész közép-európai régióra kiterjedve egy olyan kulturális eszmét képviseljenek, amely nem ismer határokat. 


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/mkovienna/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ezt az appot töltsd le a Balaton Soundon – és biztonságban leszel!

Ezt az appot töltsd le a Balaton Soundon – és...

Mindentől persze egy app nem védhet meg, de az esélyeidet növelheti a problémád orvosolására, már ha az a problémád, hogy nem tudod, hol van a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Négy nap zene, és színház a váci Duna-parton - VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó

Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó a váci Duna-parton 2019 július 4-7. között, ahol az idén Csehországból, Lengyelországból, és Szlovákiából és érkeznek társulatok. A zenei frontot pedig többek közt a Vad Fruttik, a Follow The Flow, a Szabó Balázs Bandája, a Margaret...

Balatonkenese életre kel: Balaton Fesztivál 2019

A Balaton Fesztivál 2019. június 27. és 30. között várja látogatóit ingyenes koncertekkel és családi programokkal, a tavalyihoz képest még nagyobb területen, Balatonkenesén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek