Neoton 1000

Krema Kawa (BE)


Zenei stílusVilágzene
Krema Kawa (BE)

„Mi mindig a napfényt hozzuk magunkkal!” – állítja az antwerpeni együttes, s valóban, kevesen mondhatják el magukról, hogy ezt valóban meg is teszik, de aki meghallja őket, gyorsan rájön, hogy a Krema Kawa együttes zenéje pont olyan, mint egy könnyed szellő, amely a legvidámabb napsütéses hangulatot hozza el.

Mindez nem véletlen, hisz a kiváló zenészekből verbuválódott csapat kitűnő bulijai láttán és hallatán a neves producer, Gambeat (ex-Radio Bemba, Manu Chao) vette őket védő és felfelé repítő szárnyai alá, ami újrafogalmazta, s még pörgősebbé tette az amúgy is Belgium egyik legkedveltebb buli-zenekaraként ismert formációt.

Ő találta ki a nevüket is, amely jól tükrözi vidám és vicces hozzáállásukat a világ dolgaihoz, hiszen azt mindenki tudja, hogy a Krema szó krémet jelent, de vajon mit rejteget a Kawa?
Nos, igazából pont úgy hangzik, mint a szuahéli waka szó, amely azt jelenti: ugorj fel a székedből, nemes módon emlékeztet egy jó vágású és ezerrel tépő Kawasakira, holott arabul kávét jelent, mivel jól tudjuk, hogy egy csésze jó erős kávéban miként gyűlik össze a boldogság komoly töltete.  

A Krema Kawa zenéje ugyanúgy tölt majd el boldogsággal.

Felállás:
Els – ének, billentyűs hangszerek
Stekke - basszusgitár
Jellson - dob
Pistache – ének, gitár
Jackson - szaxofon
Minnio - trombita
FloFlo - pozán
Tim Arisu – ének, ütőhangszerek


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/KremaKawa
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Péntek éjféltől be lehet menni a budapesti éttermekbe

Péntek éjféltől be lehet menni a budapesti éttermekbe

Mármint a belsejébe, ami nem terasz vagy kerthelyiség. Azt nem tudjuk, mire alapozza ezt az Origo, de biztos tudják. Sem a kormany.hu-n, sem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

A második hullám elsodorhatja az Omegát

Az Omega végét jelentheti, ha a járványnak ősszel lesz egy második hulláma – nyilatkozta a Blikknek Kóbor János. Mindeközben a WHO folyamatosan kongatja a vészharangot, hogy az év második felében – amikor a stadion- és klubkoncertek beindulnának – feltehetően egy, a jelenleginél is súlyosabb hullámmal tér vissza a koronavírus.

Mikuláskor lesz idén a Gastroblues Fesztivál

Július első hétvégéje helyett november 30. és december 6. között rendezik meg a 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált, amelyen mások mellett fellép Miller Anderson brit bluesgitáros-énekes.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek