Krúbi


HonlapNem ismert
Zenei stílusHip-Hop / Rap

Közelgő Krúbi koncertek

Little Big / Krúbi / Debrecen, Hall

Little Big / Krúbi / Debrecen, Hall

Hall Debrecen október 12. (21:00)
Krúbi

Krúbi (Pomáz, 1994 –) Fonogram-díjas magyar rapper, zeneszerző.

Karrierjét 2017-ben kezdte. Első dala a PestiEst, amit megjelenése óta már több, mint 1 millióan tekintettek meg a YouTube videómegosztó portálon. Zenéje szövegéről elmondható, hogy általában naturalisztikus, de mindeközben sokatmondó. Azonban a kormányt már-már keményen bíráló, az aktuálpolitikát felhasználó szövegei is jelentek meg. Krúbi többek között énekelt már Orbán Viktorról, Gyurcsány Ferencről vagy Schmuck Andorról. Zenéinek többségére Killakikitt, Gege, a Sör És Fű, Eminem, Kendrick Lamar, Danny Brown, a The Dillinger Escape Plan, Between The Buried And Me, valamint az Alice In Chains együttes, mind nagy hatással vannak.

Krúbi első albuma a Nehézlábérzés címet viseli, ami 2018. május 18-án jelent meg az Universal Music Kft. Hungary kiadásában. Ez az album a nagy hírnevet hozó, eddig megjelent összes dalt tartalmazza. Az album hatalmas jelképévé vált a Nehézlábérzés dalból elhíresült banán, amit bizonyos fellépések során néha magával is visz.

Második albuma a 2019. február 18-án, szintén a Universal Music Kft. Hungary által kiadott Zárolás Feloldva (EP).

Középiskolai tanulmányait a Békásmegyeri Veres Péter Gimnáziumban végezte 2005 és 2013 között.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/azigazikrubi/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik...

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Zenész vagy? Hogy bírod a nyomást?

Az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Innovációs Alprogramja megbízásából kutatás indul a magyar könnyűzenészek testi-lelki állapotáról.

Egy Beatles-dal pár sort a minap elhunyt Peter Fondának köszönhet

A Blikkben olvastuk, hogy a Szelíd motorosok pénteken elhunyt sztárja 2000-ben elárulta a New York Postnak, hogy a Beatles egyik slágere neki köszönhet pár ütős mondatot.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek