Kyuss Lives


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop/Rock
Kyuss Lives
A sivatagi rock-ként aposztrofált Kyuss a '90-es évek egyik legendás csapata és olyan bandákkal indult és turnézott együtt, mint a Soundgarden, a White Zombie, a Danzig vagy éppen a Faith No More. Aztán pont amikor a nagyobb közönség is megismerte őket az MTV-n keresztül, úgy döntöttek, hogy feloszlanak. Azóta a gitárosuk a Queens of the Stone Age-re koncentrál és a többieknek is volt már jópár zenekara.

A közönség pedig hosszú évek óta várja az újraalakulást, amit csak Josh Homme nem akar, mondván: "aki ott volt régen az láthatta, aki nem az pedig így járt". A többiek most úgy döntöttek, hogy nélküle is megidézik a Kyuss szellemét, így jött a Kyuss Lives! nevű projekt. A zenekart John Garcia (ének), Brant Bjork (dob) és Nick Oliveri (basszus) hozta össze, gitárosnak pedig azt a Bruno Fevery-t hívták, aki a Garcia Plays Kyuss nevű csapatban már régóta mesterien tolja a Kyuss riffeket.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság...

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Zenészek figyelmébe: mindenképpen használjátok ezt a funkciót a Spotifyon!

Tavaly októberben indította el a Spotify a Canvas béta verzióját, most Magyarországra is kiterjesztették az elérhetőségét.

Nem a Kispi nyert! Lovasi András eredményt hirdetett

Mi is közzétettük szeptemberben a felhívás, miszerint pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára. Mintegy egymillió forint értékben hangfelvétel(ek) készítésére lehet pályázni bárkinek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek