Laura Gordo Gil


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus
Laura Gordo Gil
Las Palmas de Gran Canarián született, ahol két évesen szerezte első tapasztalatát a zongorával. Alig volt hét éves, mikor megkezdte zenei tanulmányait szülővárosában, melyek a zenélés felé irányították karrierjét. A Conservatorio Superior de Música de Santa Cruz de Tenerife zenei iskolában Jesús Ángel Rodriguez vezetése alatt kitüntetetéssel és díjjal végzett. A Mapfre Alapítvány és a Cabildo de Gran Canaria ösztöndíjával a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen tanult, ahol Kemenes András és Némethy Attila keze alatt érik be zenei munkássága. Egyik a keveseknek, akik Master of Piano végzettséggel fejezik be az egyetemet. Főbb tanárai: Galina Neporozsnya, Rados Ferenc, Murray Perahia, Schiff András és Kékesi Judit. Legutóbbi munkái közül kiemelkedi a közöts angliai és wales-i turnéja Davinder Singh, angol hegedűművésszel, valamint fellépései a Petőfi Irodalmi Múzeumban (Budapest, Károlyi Palota), a Nádor Teremben, vagy a Nemzeti Múzeumban (Budapest) tartott előadóestje. Jelenleg a Conservatorio de Tenerifében tanít zongorát, fejlesztve így művészi és tanári képességeit.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ha érdekel Presser Gábor, este 8-kor kapcsold be a rádiót!

Ha érdekel Presser Gábor, este 8-kor kapcsold be a...

Presser Gábor csütörtök este 20:00-kor a Sláger FM-en beszélget Abaházi Csabával.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Június 8-án feketébe borul a Budapest Park

Először térnek be hozzánk, pedig már jó ideje várjuk őket. 2020 június 8-án feketébe borul a Budapest Park, ugyanis érkezik a goth metál egyik legkedveltebb zenekara, a Black Veil Brides. Szörnyen jó bulinak ígérkezik...

Nem meglepetés, ki lett az évtized előadója Nagy-Britanniában

Az eladási példányszámokat nyilvántartó Official Charts Company (OCC) szerint Ed Sheeran lett az évtized előadója Nagy-Britanniában.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek