Neoton 1000

Laura Gordo Gil


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus
Laura Gordo Gil
Las Palmas de Gran Canarián született, ahol két évesen szerezte első tapasztalatát a zongorával. Alig volt hét éves, mikor megkezdte zenei tanulmányait szülővárosában, melyek a zenélés felé irányították karrierjét. A Conservatorio Superior de Música de Santa Cruz de Tenerife zenei iskolában Jesús Ángel Rodriguez vezetése alatt kitüntetetéssel és díjjal végzett. A Mapfre Alapítvány és a Cabildo de Gran Canaria ösztöndíjával a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen tanult, ahol Kemenes András és Némethy Attila keze alatt érik be zenei munkássága. Egyik a keveseknek, akik Master of Piano végzettséggel fejezik be az egyetemet. Főbb tanárai: Galina Neporozsnya, Rados Ferenc, Murray Perahia, Schiff András és Kékesi Judit. Legutóbbi munkái közül kiemelkedi a közöts angliai és wales-i turnéja Davinder Singh, angol hegedűművésszel, valamint fellépései a Petőfi Irodalmi Múzeumban (Budapest, Károlyi Palota), a Nádor Teremben, vagy a Nemzeti Múzeumban (Budapest) tartott előadóestje. Jelenleg a Conservatorio de Tenerifében tanít zongorát, fejlesztve így művészi és tanári képességeit.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


 Nem kell hatalmas stúdió ahhoz, hogy elkezdj zenét összerakni...

Nem kell hatalmas stúdió ahhoz, hogy elkezdj zenét...

Három friss dallal ébred fel az éber kómából az ex-Mantra tagok alapította zenekar, amelynek a neve – nem meglepő módon – OM.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Nagy-Szín-Pad!: a verseny elmaradt, az eredményhirdetés nem

Idén nem a megszokott formában jelentkezik a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató: versengés nélkül megvan a nyertes. Mind a négy.

A kormány egyetlen hétvégére engedélyezte az autós koncertek megtartását

A 444! szúrta ki, hogy a csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent egy kormányrendelet, ami engedélyezi, hogy a járványhelyzet ellenére a hétvégén autós könnyűzenei koncerteket tartsanak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek