Szécsi Pál 80

Live Act Folk


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Live Act Folk
A LIVE ACT FOLK zenekar 2007. áprilisában alakult.

Műsorunkban beatbox-, gitár- és basszusgitár kísérettel szólalnak meg közismert és ritkábban hallható népdalok különböző, a népzenétől ezidáig távol álló zenei stílusok bevonásával (jazz, hip-hop, elektronikus zenei műfajok).

A Párizsi Magyar Intézet pályázatának nyerteseként ezzel a programmal képviseltük 2007. június 21-én Magyarországot egy nagy sikerű koncerttel Párizsban, a Zene Ünnepén. A 127 jelentkezőből bekerültünk azon három zenekar közé, akik kiutazhattak a francia fővárosba.

A közel kétéves munka és csiszolódás eredményeképpen 2009. őszén jelent meg első nagylemezünk repertoárunk legszínesebb darabjaival, a táncba invitáló daloktól kezdve az egészen balladisztikus hangvételű népdalokig.

Tagok:
1, Nagy Réka » ének
2, Fekete János » beatbox, rap
3, Dani János » gitár, hegedű, vokál
4, Fonay Tibor » basszusgitár, vokál, zene
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Mit nem értünk?

Mit nem értünk?

Tóth Attila a Mobilmánia új énekese – adta hírül a Hard Rock Magazin. Ők írták meg azt is, hogy több mint hét év után otthagyta a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Megvan a miskolci Kocsonyafesztivál végleges programja

Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Paddy and the Rats, P.Mobil, R-GO, Bereczki Zoltán, Sub Bass Monster, Ganxsta Zolee X Takács Vilkó – hogy csak párat említsünk a fellépők közül, akik március 8. és 10. a hagyományos miskolci Kocsonyafesztivál fellépői lesznek.

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
Új koncertek