Magácska


Zenei stílusEgyéb zene
Magácska
...friss városi vadromantika, könnyed, vagány szövegekkel, dúdolni való dalokkal, fesztiválszínpadra hangolva. A szövegekben hétköznapi helyzetek elevenednek meg, olykor szokatlanul kellemetlenkedő, incselkedő őszinte pimaszsággal és (ön)iróniával.
"Egy-egy általunk is megélt teljesen hétköznapi élményről - nem ritkán férfi-női kapcsolatokról - van szó a dalokban nem szokványos megvilágitásban. Talán van benne egy kis csavar, vagy nincs és az egész csak egy emlék befőttes üvegbe zárva.
Mélysegesen hisszük, hogy jó dalokkal, egyszerű, de meghökkentő szövegekkel, pimasz őszinteséggel könnyen rávehetők az emberek egy mosolyra, egy kiadós táncra, vagy közös éneklésre.
Mi imádjuk, amit csinálunk, reméljuk, hogy ez a túloldalon is betalál!"

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/magacskazene/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Egy imádni valóan furcsa Völgyhétvége Kapolcson

Egy imádni valóan furcsa Völgyhétvége Kapolcson

Mint azt már sokan tudják, mi is beszámoltunk róla, a Művészetek Völgyét "csak úgy" nem szerették volna elengedni a szervezők, négy részre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

Persze, tudtuk, hiszen mondták július elején, hogy a frontember év végéig terápiás célból visszavonul, de azt is mondták, hogy a zenekar is szünetet tart. S amikor megláttuk a címet, hogy Quimby meg Raktárkoncert, felcsillant a remény, hátha...

Járunk egyet? Erkélykoncertek a 11. kerület szívében

Kultikus házak és erkélyek elevenednek meg októberben a XI. kerület központjában egy szervezett séta keretében: "Hosszúlépés. Járunk?" csapata és Max & Future szervezésében október 17-én, szombaton.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek