Neoton 1000

Magácska


Zenei stílusEgyéb zene
Magácska
...friss városi vadromantika, könnyed, vagány szövegekkel, dúdolni való dalokkal, fesztiválszínpadra hangolva. A szövegekben hétköznapi helyzetek elevenednek meg, olykor szokatlanul kellemetlenkedő, incselkedő őszinte pimaszsággal és (ön)iróniával.
"Egy-egy általunk is megélt teljesen hétköznapi élményről - nem ritkán férfi-női kapcsolatokról - van szó a dalokban nem szokványos megvilágitásban. Talán van benne egy kis csavar, vagy nincs és az egész csak egy emlék befőttes üvegbe zárva.
Mélysegesen hisszük, hogy jó dalokkal, egyszerű, de meghökkentő szövegekkel, pimasz őszinteséggel könnyen rávehetők az emberek egy mosolyra, egy kiadós táncra, vagy közös éneklésre.
Mi imádjuk, amit csinálunk, reméljuk, hogy ez a túloldalon is betalál!"

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/magacskazene/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Péntek éjféltől be lehet menni a budapesti éttermekbe

Péntek éjféltől be lehet menni a budapesti éttermekbe

Mármint a belsejébe, ami nem terasz vagy kerthelyiség. Azt nem tudjuk, mire alapozza ezt az Origo, de biztos tudják. Sem a kormany.hu-n, sem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

A második hullám elsodorhatja az Omegát

Az Omega végét jelentheti, ha a járványnak ősszel lesz egy második hulláma – nyilatkozta a Blikknek Kóbor János. Mindeközben a WHO folyamatosan kongatja a vészharangot, hogy az év második felében – amikor a stadion- és klubkoncertek beindulnának – feltehetően egy, a jelenleginél is súlyosabb hullámmal tér vissza a koronavírus.

Mikuláskor lesz idén a Gastroblues Fesztivál

Július első hétvégéje helyett november 30. és december 6. között rendezik meg a 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált, amelyen mások mellett fellép Miller Anderson brit bluesgitáros-énekes.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek