Matteo Bocelli


Közelgő Matteo Bocelli koncertek

MATTEO BOCELLI koncert

MATTEO BOCELLI koncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad June 29. (20:00)
Matteo Bocelli

Matteo Bocelli édesapjával, Andrea Bocellivel a napjainkban is aktív világhírű olasz tenorral 2018-ban készítette el, az első világsikert elért duettet Fall On Me címmel. Matteo már kora gyermekkorában mutatott zenei tehetsége későbbiekben is bebizonyosodott. Egyre több önálló dal született, melynek zeneszerzője és előadója is a tiszta, egyedi stílusú énekes. A látványos és egyéni hangúlatú videó klipek is bizonyítják, hogy a fiatal énekesnek a közösségi médiákban több mint félmillió a követőinek tábora, mely várhatóan a budapesti, Margitszigeti koncertje után is töretlenül növekszik tovább.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Egy nyáron át – ingyenes fesztivált rendez a Telekom a Volt helyett

Egy nyáron át – ingyenes fesztivált rendez a...

A Telekomosok Fesztiválja elnevezésű, az ország különböző pontjain, június 1. és augusztus 20. között hetente megrendezett programokra az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

Kovacs, Kraak & Smaak, Cari Cari, Ina West, Kill the Dandies, Lash & Grey – nemzetközi kínálattal és több mint félszáz zenei programmal vár június 22. és 25. között Nagymaroson a 10. VéNégy Fesztivál.

Öt év után visszatér a The Cult Magyarországra!

A hazai közönség is testközelből megismerheti a The Cult új albumát júniusban, a Budapest Parkban.

Ma nyitják a nyarat a szelíd motorosok Alsóörsön

A hamvaiból főnixként feltámadó egykori Harley Davidson Fesztivál ma Open Road Weekend néven nyitja meg a kapuit. A klasszikus zenés-motoros buliból pedig nem maradhat ki a látványosság számba menő vidám balatoni felvonulás sem.

Csillagfényes koncertek a kastélyparkban

A keszthelyi Festetics-kastély barokk kertje július végén a nappali séták mellett két estén át különleges csillagfény-koncerttel kedveskedik az élőzene és a romantikus helyszínek kedvelőinek.
Új koncertek