Év koncertje - szavazás

MC Kemon


Zenei stílusHip-Hop / Rap
MC Kemon

MC Kemon Magyarország legismertebb MC-je, az Irie Maffia vezéregyénisége most kirepül a családi fészekből és önálló lemezt készít. Felnőtt arra, hogy eddigi tapasztalatait, élményeit összegyűjtse és friss, laza dalaival nyakon öntse a közönséget. Volt, hogy az országot is el kellett hagynia, rengeteget küzdött, hogy visszatérhessen a magyar földre és szabadon zenélhessen. Dalai őszinték, felszabadultak, hiszen mind a szöveget, mind a zenéket ő írta. Dalaiban igaz dolgokat mond el, erről az őszinteségről kell szólnia a zenének. Hogy a magunk sorsán, gondolatain keresztül tanítsunk és példát mutassunk nem csak az utánunk jövő generációnak, hanem mindenkinek. 


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/MC.KEMON/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Megjelent a színésznő-énekes Mandy Moore legújabb videóklipje

Megjelent a színésznő-énekes Mandy Moore legújabb...

Az énekesnő közelgő albumáról mutatott meg nekünk egy új dalt klippel együtt, ez a “Fifteen”, melyben tiniéveire tekint vissza.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Most már biztos, hogy a Faith No More nem logol be a Szigetre

Úgy tűnik, hiába imádkoztunk, hiába reménykedtünk, az első 80 fellépő bejelentése utána a másodikban, de a harmadikban sem lesz benne a San Francisco-i banda.

Három nevet töltött a nagyágyúba ma a Budapest Park

A két hónap múlva nyitó Budapest Park három újabb fellépőt jelentett be: június 22-én a Pink Floyd mindenkori dobosának zenekara, a Nick Mason’s Saucerful Of Secrets a Pink Floyd korai időszakának dalaival érkezik hazánkba; július 8-án két évvel káprázatos első hazai, Parkban adott koncertje után tér vissza LP; július 15-én...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek