Meg Egy Cukorka


Zenei stílusRock and Roll
Meg Egy Cukorka

A Meg Egy Cukorka egy britrock illetve beat alapú, magyar szövegű, budapesti rockzenekar. Stílusuk koszosan elegáns, zenéjüket az érzékeny költői és durva rockos attitűd egyaránt jellemzi. Első felvételüket 2016 szeptemberében adták ki, mellyel megnyerték a Petőfi Rádió októberi Saját Zenéd versenyét

2017 márciusában debütált első kislemezük, majd decemberben két újabb dalt adtak ki. Első nagylemezük - melyet a Hangfoglaló Program támogatásával valósítottunk meg - 2018 októberében az INDEX.hu-n premierezett.

2018-ban többször felléptek a 30Y, a SUPERNEM és a Bagossy Brothers Company társaságában, olyan helyeken, mint a Barba Negra vagy a szegedi JATE Klub, illetve játszottak az Akvárium Nagy Hallban a KISTEHÉN előtt is.

Jelenleg a második nagylemezükön dolgoznak.

Tagok: Hárs Barna (ének, gitár), Mihályi Dávid (basszus, vokál) és Halász Máté (dob, vokál).


Hírek és rajongók
www.facebook.com/megegycukorka
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Az Európa Kiadó frontembere álmodott digitális platformot az A38-nak

Az Európa Kiadó frontembere álmodott digitális...

Tizennyolc éves működése során az A38 Hajón közel 3500 koncertfelvétel készült, ezt az őrületes mennyiségű anyagot a lehető legjobb...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

Újra szól a rock a Hegyalján! – 18 nap múlva itt a Wild East Rock fesztivál

Most nem túrjuk elő, hányszor és hol sírtunk a Hegyalja fesztivál után – minden imánk így hallgattasson meg :) A LESZ Feszt és a Geronimo Motorcycle Club East összefogása valóságra váltotta a reményeket.

Fesztivált rendez Tapolcán a hamarosan újranyitó Gödör

Az augusztus 14-től 19-ig tartó Gödör Camp-en az Európa Kiadó, a Pál Utcai Fiúk, a Balaton, a Kontroll Csoport mellett Bródy János is koncertet ad majd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek