Év koncertje

Micheller Myrtill


Zenei stílusJazz/Blues
Micheller Myrtill

Francia nyelvtanári diplomáját követően a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz-ének szakán is diplomát szerzett. Az elmúlt 15 évben számtalan népszerű előadóval dolgozott élő koncerteken és stúdiófelvételeken. Nevével a minőség és a szakmai felkészültség fonódott össze. A zenei szakma elismert és megbecsült előadója: tanítványokkal foglalkozik (a Megasztár és az X-faktor tehetségkutatók felkészítőjeként is tevékenykedett) és jazz klubok, fesztiválok, valamint exkluzív rendezvények állandó közreműködője. Már hét önálló lemezt készített, amelyek közül az egyik 2007-ben Fonogram-díj jelölést kapott "Az év jazz albuma" kategóriában.

Németországi és finnországi jazz versenyekről is díjazottként tért haza. A külföldi elismerések mellett 2007-ben a Magyar Hírlap is „Az 50 legsikeresebb magyar fiatal” közé sorolta. 2009 nyarán Pintér Tiborral közös Voice&Guitar formációjával London előkelő jazzklubjaiban turnézott nagy sikerrel. 2010 tavaszán zenekarával a Gronau Jazzfest-en szerepel Németországban, nagy sikerrel. Randevú / Rendez-vous című magyar-francia albumát teltházas koncerten mutatta be a Thália Színházban 2010-ben. A Voice&Guitar duó formációjával 2010 őszén az Új Színházban adott teltházas koncertet, amely 2011-ben CD+DVD formátumban jelent meg. 

2012-ben megjelent SWINGUISTIQUE című új albuma, francia és angol nyelvű dalokkal, gipsy swing stílusban. A teltházas lemezbemutató koncert 2012. április 11-én volt a MOM Kulturális Központban, a koncertműsor egész nyáron látható hazai és külföldi fesztiválokon és klubbokban.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/myrtill.micheller
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


What the France: feltörekvő francia electro-pop előadók az Akváriumban

What the France: feltörekvő francia electro-pop...

Az Akvárium Klub és a Budapesti Tavaszi Fesztivál szervezésében különleges esemény készül: április 9-én tehetséges francia electro-pop...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

2020-ban 20 koncerten 20 féle műsorral turnézik Bogányi Gergely. Zongora hány lesz?

Élete legfontosabb és legnagyobb volumenű koncertsorozatának nevezte a 2020-as turnét Bogányi Gergely zongoraművész.

Zene, kultúra, zöld gondolat – 3500 fát ültet a Kobuci Budapest-szerte

A KOBUCI történetének eddigi legradikálisabb zöld vállalását tette közzé: a 2020-as évadtól kezdve a Kert lesz a főváros első koncerthelyszíne, amely semlegesíti karbonlábnyomát.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek