Micheller Myrtill


Zenei stílusJazz/Blues
Micheller Myrtill

Francia nyelvtanári diplomáját követően a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz-ének szakán is diplomát szerzett. Az elmúlt 15 évben számtalan népszerű előadóval dolgozott élő koncerteken és stúdiófelvételeken. Nevével a minőség és a szakmai felkészültség fonódott össze. A zenei szakma elismert és megbecsült előadója: tanítványokkal foglalkozik (a Megasztár és az X-faktor tehetségkutatók felkészítőjeként is tevékenykedett) és jazz klubok, fesztiválok, valamint exkluzív rendezvények állandó közreműködője. Már hét önálló lemezt készített, amelyek közül az egyik 2007-ben Fonogram-díj jelölést kapott "Az év jazz albuma" kategóriában.

Németországi és finnországi jazz versenyekről is díjazottként tért haza. A külföldi elismerések mellett 2007-ben a Magyar Hírlap is „Az 50 legsikeresebb magyar fiatal” közé sorolta. 2009 nyarán Pintér Tiborral közös Voice&Guitar formációjával London előkelő jazzklubjaiban turnézott nagy sikerrel. 2010 tavaszán zenekarával a Gronau Jazzfest-en szerepel Németországban, nagy sikerrel. Randevú / Rendez-vous című magyar-francia albumát teltházas koncerten mutatta be a Thália Színházban 2010-ben. A Voice&Guitar duó formációjával 2010 őszén az Új Színházban adott teltházas koncertet, amely 2011-ben CD+DVD formátumban jelent meg. 

2012-ben megjelent SWINGUISTIQUE című új albuma, francia és angol nyelvű dalokkal, gipsy swing stílusban. A teltházas lemezbemutató koncert 2012. április 11-én volt a MOM Kulturális Központban, a koncertműsor egész nyáron látható hazai és külföldi fesztiválokon és klubbokban.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/myrtill.micheller
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Lovasi András élete talán legkülönösebb díját kapta tegnap

Lovasi András élete talán legkülönösebb díját...

Családok Angyala (Angelus Familiarum) díjat kapott Lovasi András szerdán a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomtól.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

Egyedüli magyar fellépőként a Romano Drom a Womexen

Az idén húszéves jubileumát ünneplő Romano Drom zenekar egyedüli magyar fellépőként koncertet ad a világ legrangosabb világzenei eseményén, a Womexen, amelyet idén ősszel Tamperében rendeznek.

A világpremierrel egy időben jön a Roger Waters-koncertfilm Magyarországra is

Roger Waters nagy sikerű, Budapestet is érintő US+THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített film a világpremierrel egy időben, október 2-től érkezik hozzánk.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek