Mike Garson


Zenei stílusJazz/Blues
Mike Garson

Mike Garson, a hatvanas éveinek közepén járó amerikai zongoraművész, komponista jazz muzsikusként kezdte pályáját. A kezdeti New York-i években Dave Liebman-nel közös zenekarukban vértezték fel magukat a máig kitartó nyitottságukkal, amely annyira jellemző mindkettőjük zenéjére. Karrierje során sokféle műfajban megfordult. Klasszikus zongoristaként éppúgy elismert művész mint ahogyan talán legismertebb és legsikeresebb arcát mutatva: David Bowie zenekarának pianistája, hangszerelője és komponistájaként. Több mint 4000 kortárs kompozíciót jegyez, rendkívül aktív muzsikus, termékeny szerző.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Mekkora esélye van egy induló party zenekarnak jelen pillanatban?

Mekkora esélye van egy induló party zenekarnak jelen...

Bátran kijelenthetjük: nulla. Kivéve persze, ha olyan támogatója akad, aki kitart mellette, amíg a helyzet jobbra nem fordul. Még jóval a Nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Prince-albumot és pólót nyerhetsz – alig kell tenned valamit érte

Rövidesen a boltok (virtuális) polcára kerül a „Sign "☮" the Times" újrakevert változata., amelyen nem csak az 1987-es dalokat tartalmazza, hanem Prince hagyatékának további 63 kiadatlan felvételét. Olyan eddig sosem hallott felvételek kerültek fel, amiket a legenda 1979 és 1987 között rögzített.

Az emberek felhagytak a zajongással – a madarak szexibb hangon kezdtek énekelni a karantén idején

A madarak énekhangjai is megváltoztak a világjárvány miatti korlátozások idején – állapította meg egy friss amerikai tanulmány. A tavaszi kijárási korlátozások természetes kísérletként mutatták meg, hogyan reagál az emberi zajokra az állatvilág.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek