Neoton 1000

Mike Garson


Zenei stílusJazz/Blues
Mike Garson

Mike Garson, a hatvanas éveinek közepén járó amerikai zongoraművész, komponista jazz muzsikusként kezdte pályáját. A kezdeti New York-i években Dave Liebman-nel közös zenekarukban vértezték fel magukat a máig kitartó nyitottságukkal, amely annyira jellemző mindkettőjük zenéjére. Karrierje során sokféle műfajban megfordult. Klasszikus zongoristaként éppúgy elismert művész mint ahogyan talán legismertebb és legsikeresebb arcát mutatva: David Bowie zenekarának pianistája, hangszerelője és komponistájaként. Több mint 4000 kortárs kompozíciót jegyez, rendkívül aktív muzsikus, termékeny szerző.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ez a kakas egymilláért eladó!

Ez a kakas egymilláért eladó!

„Hogy tetszik lenni?" címmel indított kezdeményezést áprilisban a legnagyobb hazai fesztiválok önkénteseit koordináló szervezet, a Fesztivál...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Új rekord született: tizennyolc hete vezeti Rácz Gergőék dala a slágerlistát

Tizennyolc hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című Fonogram-díjas dala.

Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO – Peruig száll a hírük

A PASO most vasárnap jótékonysági koncertet ad a Gyermekkor Alapítvány javára. A szervezetet 1990-ben a Madarász utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hozták létre kis betegeik színvonalasabb ellátása és a gyermekgyógyítás korszerűsítése érdekében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek