Neoton 1000

Miluman


Zenei stílusR & B / Soul / Funk
Miluman
A Dávid-szarvas, kínai nevén MILU, egy vadon már kipusztult, eredetileg Kínában honos szarvasféle. A Dávid-szarvas elnevezést Dávid atyáról, arról a Kínában térítő francia misszionáriusról kapta, aki először számolt be a faj létezésről a nyugati tudomány számára a 19. században. A hím agancsot visel, és mikrofont. Feje szintén nem túl szokványos a szarvasfélék között. Miluman a legtöbb szarvasfélétől eltérően a vizet, a sört és a bort egyaránt kedveli. Szívesen belegázol a folyókba, tavakba, de főleg városlakó. Családban él, de a párzási időszak előtt keményen megküzdött a nőstényért. A Wikipédia szerint vadon utoljára kb. a harmadik században élhetett, de ma már tudni lehet, hogy ez a feltevés téves. 2010-ben újra felbukkant, méghozzá Magyarországon, úgyhogy mindenki megismerheti MILUt: az első muzsikáló Dávid Szarvast.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Péntek éjféltől be lehet menni a budapesti éttermekbe

Péntek éjféltől be lehet menni a budapesti éttermekbe

Mármint a belsejébe, ami nem terasz vagy kerthelyiség. Azt nem tudjuk, mire alapozza ezt az Origo, de biztos tudják. Sem a kormany.hu-n, sem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

A második hullám elsodorhatja az Omegát

Az Omega végét jelentheti, ha a járványnak ősszel lesz egy második hulláma – nyilatkozta a Blikknek Kóbor János. Mindeközben a WHO folyamatosan kongatja a vészharangot, hogy az év második felében – amikor a stadion- és klubkoncertek beindulnának – feltehetően egy, a jelenleginél is súlyosabb hullámmal tér vissza a koronavírus.

Mikuláskor lesz idén a Gastroblues Fesztivál

Július első hétvégéje helyett november 30. és december 6. között rendezik meg a 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált, amelyen mások mellett fellép Miller Anderson brit bluesgitáros-énekes.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek