Mongooze


Zenei stílusMetal
Mongooze

2011 őszén sikerült összeszedni a legénységet egy ’fasza’ rock bandához - semmi konkrét cél, csajok, whiskey, némi színpad, teljesen átlag amatőr zenekari próbálkozás.
Az első próbákon inkább feldolgozások mentek, mint; Down, Kyuss, majd rengeteg gyakorlás és még több ital után szép lassan megszületett az első kislemez anyaga, amit 2012 júliusában rögzített a zenekar Mosonmagyaróváron. Forgalomba, terjesztésre nem került, de promóciós célra tökéletesnek bizonyult.
A ’12-es ’13-as év tagcserékkel, klub-és fesztiválkoncertekkel, bulizással, szervezéssel, mulatozással zeneírással és további szórakozással telt, majd 2014-re elkészült a második kislemez a soproni MD stúdióban Schmiedl Tamás irányítása mellett az első hivatalos klippel és egy saját készítésű szöveges videóval megtámogatva.
’14 második felében Cseh Attila (ex-Casketgarden) érkezésével egy új fejezet indult a zenekar életében, egy keményebb, zúzósabb, céltudatosabb irány még több whiskey-vel és még több füsttel! A folyamatos koncertek mellett pedig készül az első teljes lemezanyag. ’Gooze 4 Life!


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/mongoozerocks
 
Képtár
  • Mongooze kép 43078
  • Mongooze kép 43080
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ha az életben boldog akarsz lenni, csinálj zenekart

Ha az életben boldog akarsz lenni, csinálj zenekart

Az Ül és vár című 30Y-dal kezdő sorát Lévai Balázs idézi, aki 2017 óta a hosszú nevű "NKA Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Nagyjából 300 zenekarnál rentábilis a garázskoncert-projekt

NKA Könnyűzenei kollégiumának kurátora szerint a kormány által közölt nagyjából 4,5 milliárd forint zenekaronként 10-15 "rendesgázsis" koncertre elegendő – ha nem akar mindenki részt venni benne. Ő egyébként a Sugarloaf-os Tóth Szabi, aki az Életforma oldalnak adott interjút, ebből idézünk részleteket:

A zenészekért demonstráltak Prágában

Több száz ember gyűlt össze Prágában azon a demonstráción, amelyen az egzisztenciális végveszélybe került cseh zenészek mellett fejezhették ki szolidaritásukat – tudósít a Napi.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek