Mongooze


Zenei stílusMetal
Mongooze

2011 őszén sikerült összeszedni a legénységet egy ’fasza’ rock bandához - semmi konkrét cél, csajok, whiskey, némi színpad, teljesen átlag amatőr zenekari próbálkozás.
Az első próbákon inkább feldolgozások mentek, mint; Down, Kyuss, majd rengeteg gyakorlás és még több ital után szép lassan megszületett az első kislemez anyaga, amit 2012 júliusában rögzített a zenekar Mosonmagyaróváron. Forgalomba, terjesztésre nem került, de promóciós célra tökéletesnek bizonyult.
A ’12-es ’13-as év tagcserékkel, klub-és fesztiválkoncertekkel, bulizással, szervezéssel, mulatozással zeneírással és további szórakozással telt, majd 2014-re elkészült a második kislemez a soproni MD stúdióban Schmiedl Tamás irányítása mellett az első hivatalos klippel és egy saját készítésű szöveges videóval megtámogatva.
’14 második felében Cseh Attila (ex-Casketgarden) érkezésével egy új fejezet indult a zenekar életében, egy keményebb, zúzósabb, céltudatosabb irány még több whiskey-vel és még több füsttel! A folyamatos koncertek mellett pedig készül az első teljes lemezanyag. ’Gooze 4 Life!


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/mongoozerocks
 
Képtár
  • Mongooze kép 43078
  • Mongooze kép 43080
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A feketeöves portugál énekesnő, aki az első koncertjén minden elfelejtettt

A feketeöves portugál énekesnő, aki az első...

A most 63 esztendős Maria Joao tizenéves korában sportolónak készült: feketeöves aikidós volt, majd úszásoktatóként tevékenykedett, és csak 27...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lehet, hogy Madonnának abba kellene hagynia a turnézást?

Madonna 45 perccel a kezdés előtt mondta le egyik lisszaboni koncertjét a hét közül egy korábbi sérülése miatt – írta a BBC hírportálja. Ez egy dolog, persze, a portugálok szomorkodnak is emiatt, de ami ennél kicsit beszédesebb tény: ez volt a nyolcadik eset, hogy a 61 éves Madonna fellépést mondott le a most folyó Madame X...

Osztálykirándulás a Kiscsillaggal

Az egyik utazási iroda érdekes módszert választott arra, hogy jobban összehozzák a zenekarokat a rajongóival, valamint, hogy megmutassák, hogy mennyire menő a vidéki klubélet Magyarországon: osztálykirándulást szerveznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek