Mudfield


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop/Rock
Mudfield

2016-ban alakult brigád, ezelőtt Nightrain néven. Abban az évben meg is jelent az "I Will Be" EP, annak 6 nótájával, majd viharvert koncertek után 2017 végén kijött két videó a két új magyar dalra: 'Gyalog' és 'Nem kell'. E két dal megjelenésének hatására, 2018 év elején lemezszerződés a Keytracks kiadóval, és egyből egy 16 állomásos tavaszi turné főképp a Nomad zenekar társaságában. ‘18 őszére ígértük az első nagylemezünket, tartjuk is a tervet. Most járunk itt, próbálunk olyan tapasztalatokat szerezni az élmények mellé, hogy ebbe a részbe minél szebb dolgokat írhassunk.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/mudfield/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Életmű-díjjal tüntetik ki Szörényi Leventét és Szörényi Szabolcsot

Életmű-díjjal tüntetik ki Szörényi Leventét és...

Szörényi Levente és Szabolcs többek közt Höfner típusú gitárokon is zenélt, amiről számos felvétel és fotó maradt fent, például a nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Na milyen fesztivál lesz Gödön???

Már lassan megszokhattuk, hogy mindennek, sőt: mindennek IS van fesztiválja Magyarországon, de a kakaós csiga eddig nem bukkant fel tematizáló tényezőként :)

Megvan, ki játssza az Elvis-film főszerepét

Mostanában egyre több film jelenik meg a műfajban, lásd: Bohém Rapszódia (a Queen pályájáról szóló film, főleg Freddie Mercury szemszögéből), a Rocketman (Elton John életéről), illetve most készül Judy Garland életéről (melyben a főszerepet Renée Zellweger játssza majd), illetve hamarosan érkezik a film Elvisről is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek