Nagy Szilárd és Ragány Misa


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop
Nagy Szilárd és Ragány Misa

A Nagy Szilárd – Ragány Misa előadópáros tavaly tavasszal, a koronavírus világjárvány első hullámának idején vált ismertté hazánkban az Európa 2020 című Varga Miklós dal szívhez szóló, igényes átdolgozásával, amellyel a kialakult helyzetre reflektáltak és amelyet több mint 3 millióan néztek meg a legnagyobb videomegosztó oldalon. Drága Hazám című újabb szerzeményük pedig – nagy örömükre – bejutott a Dal 2021-es mezőnyébe. Bizse Ferenc Hangadó című élő műsorában Szilárd és Misa őszintén beszél az elért sikerről, valamint a mögötte meghúzódó kemény munkáról és szakmai alázatról, de szót ejtünk a srácok friss dalairól és terveiről is, kedden este 8-tól.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/nagyszilardofficial
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Énekléssel gyógyulók léptek fel a Fesztiválzenekar koncertje előtt

Énekléssel gyógyulók léptek fel a Fesztiválzenekar...

Covid-rehabilitáltakból és légúti betegségben szenvedőkből álló kórus énekelt a Müpában a Budapesti Fesztiválzenekar Liszt-programja előtt a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Tengerparti elvágyódás Belau módra az Eötvös 10-ben

A könnyed electronica szerelmeseinket nem kell bemutatni az elmúlt években komoly sikereket magáénak tudó Belaut, melynek célja továbbra is az, hogy a modern egyén számára menedéket adhasson, ahol a hallgató önmagába és a gondolataiba merülhet zenéjük által. A duó most, a Colourwave lemezének éráját zárja le egy különleges...

Októberben PirosLábos a Szentendrei-szigeten

2021. október 2-án nehezített pályán, de újra megrendezésre kerül a PirosLábos(ka), a kulturális portékák vására.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek