Nagy Szilárd és Ragány Misa


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop

Közelgő Nagy Szilárd és Ragány Misa koncertek

Nagy Szilárd és Ragány Misa első önálló nagykoncert

Nagy Szilárd és Ragány Misa első önálló nagykoncert

Budai Szabadtéri Színház Csillebérc július 18. (20:00)
Nagy Szilárd és Ragány Misa

A Nagy Szilárd – Ragány Misa előadópáros tavaly tavasszal, a koronavírus világjárvány első hullámának idején vált ismertté hazánkban az Európa 2020 című Varga Miklós dal szívhez szóló, igényes átdolgozásával, amellyel a kialakult helyzetre reflektáltak és amelyet több mint 3 millióan néztek meg a legnagyobb videomegosztó oldalon. Drága Hazám című újabb szerzeményük pedig – nagy örömükre – bejutott a Dal 2021-es mezőnyébe. Bizse Ferenc Hangadó című élő műsorában Szilárd és Misa őszintén beszél az elért sikerről, valamint a mögötte meghúzódó kemény munkáról és szakmai alázatról, de szót ejtünk a srácok friss dalairól és terveiről is, kedden este 8-tól.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/nagyszilardofficial
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A "banda" megszámlálhatatlanul sok tagból áll: az űrhivatalnál csillagok, galaxisok és fekete lyukak adatai alapján hoztak létre zenét.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Ed Sheeran stúdiójában született a japán banda új dala

A 2005-ben alakult japán ONE OK ROCK 2019-ben megjelent „Eye of the Storm" album óta nem hallatott magáról, a visszatérésüket cserébe nagyon kitalálták.

Várhatóan a jövő héten nyitnak a teraszok

Amint a beoltottak száma eléri a 3,5 millió főt, kinyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai. A mai napig 3 145 592 embert oltottak be Magyarországon, közülük 1 349 314-en már a második adag vakcinát is megkapták. Figyelem: egy oltás nem egyenlő a védettséggel, legyetek körültekintőek!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek