Neoton 1000

Nemes Zoli


HonlapNem ismert
Zenei stílusJazz/Blues
Nemes Zoli

1997-től a klubélet jellemző zenei alakja. Munkásságát számos megjelent hangzó anyag mellett, évente több száz koncert jellemzi. Zenekarainak sorrendje a teljesség igénye nélkül: Jambalaya, Mama Killed a Chiken, Paid Holiday, Spo-Dee-O-Dee, Hiperkarma, A kutya vacsorája, Silence, Honky Tonk Trains, Largo Cammino, Dalok a konyhából, Hobo... A zenekarok között akadnak underground stílusú, klasszikus zenei átiratokat, filmzenéket, tradicionális bluest, boogie-woogie-t, New Orleans-i zenét játszó vagy egyéb behatárolhatatlan zenét játszó csapatok.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Péntek éjféltől be lehet menni a budapesti éttermekbe

Péntek éjféltől be lehet menni a budapesti éttermekbe

Mármint a belsejébe, ami nem terasz vagy kerthelyiség. Azt nem tudjuk, mire alapozza ezt az Origo, de biztos tudják. Sem a kormany.hu-n, sem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

A második hullám elsodorhatja az Omegát

Az Omega végét jelentheti, ha a járványnak ősszel lesz egy második hulláma – nyilatkozta a Blikknek Kóbor János. Mindeközben a WHO folyamatosan kongatja a vészharangot, hogy az év második felében – amikor a stadion- és klubkoncertek beindulnának – feltehetően egy, a jelenleginél is súlyosabb hullámmal tér vissza a koronavírus.

Mikuláskor lesz idén a Gastroblues Fesztivál

Július első hétvégéje helyett november 30. és december 6. között rendezik meg a 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált, amelyen mások mellett fellép Miller Anderson brit bluesgitáros-énekes.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek