Szécsi Pál 80

NeoHippies


Zenei stílusPop/Rock
NeoHippies

A NeoHippies zenekar 2009 augusztusában alakult. A többszöri tagcserét, és az ebből bekövetkező ideiglenes megtorpanásokat követően alakult ki a jelenlegi formáció. A 30-40-es korosztályt képiseljük. Elôtte a csapat tagjai más-más zenekarokban játszottak. Ezután kezdtük el a közös munkát, a dalok írását, begyakorlását.

A munkát, az együttlétet könnyíti, hogy a zenében barátivá vált a viszonyunk. Alapvető célunk az együttzenélés, a saját- és a közönség örömére.

Stílusunk a dallamos rock és a blues-rock között határolható be. Saját, magyar nyelvû számokat játszunk elsősorban, csak néhány feldolgozást vettünk a repertoárba. A dalaink szövegei gyakran tartalmaznak komoly társadalomkritikát, de vidám öniróniát is.

Egy 5+2 dalos kislemezt (Demo) tervezünk készíteni, promós céllal "Az hiányzik, amit nem is ismersz" címmel. Hogy miért 5+2 dalos? Egyelőre legyen titok :-)

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Mit nem értünk?

Mit nem értünk?

Tóth Attila a Mobilmánia új énekese – adta hírül a Hard Rock Magazin. Ők írták meg azt is, hogy több mint hét év után otthagyta a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Megvan a miskolci Kocsonyafesztivál végleges programja

Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Paddy and the Rats, P.Mobil, R-GO, Bereczki Zoltán, Sub Bass Monster, Ganxsta Zolee X Takács Vilkó – hogy csak párat említsünk a fellépők közül, akik március 8. és 10. a hagyományos miskolci Kocsonyafesztivál fellépői lesznek.

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
Új koncertek