Nitus and the Rollin Dice


Zenei stílusRock and Roll
Nitus and the Rollin Dice

A Nitus & The Rollin Dice formáció 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy az amerikai 50'-60'-as években nagy sikert aratott Rock and Roll és Rockabilly stílust népszerűsítse hazánkban. Képzett, a műfajban jártas zenészeket hoztunk össze ezzel az együttessel.

A Fridays zenekar 2007 januárjában alakult, és immáron több mint két éve bukkan fel országszerte színpadokon. Kezdetekben inkább rockabillybe hajló hangzást mára teljesen felváltotta a "klasszikus" rock and rollos dallamvilág, kiegészülve doo wop és oldies slágerekkel. Műsorunkban az ötvenes évek amerikai nagyvárosainak zenéjét mutatjuk be olyan klasszikusokon keresztül, mint a Dion and the Belmonts, a Firebirds, Paul Anka, Neil Sedaka, Johnny Maestro vagy a magyar Cadillac.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Lángoló: Sok zenész felhagyhat a zenéléssel a járvány miatt

Lángoló: Sok zenész felhagyhat a zenéléssel a...

Az egy dolog, hogy félbe kellett szakítani a turnézást, a koncertezést, a felvételeket mindent, a Lángoló Gitárok megújult oldala szerint – és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

ABBAtar 2022 – Így ünnepli meg az 50 éves évfordulót a legendás négyes

A hetvenes évek ikonikus zenekarának tagjai – Agnetha Fältskog (70), Björn Ulvaeus (75), Benny Andersson (73) és Anni-Frid Lyngstad (74) – egy londoni stúdióba vonultak, hogy együtt dolgozzanak a 2022-ben esedékes ABBAtar elnevezésű hologramturnéjukon. A „fellépésekkel” a zenekar megalapításának 50. évfordulójáról fognak a...

Prince-albumot és pólót nyerhetsz – alig kell tenned valamit érte

Rövidesen a boltok (virtuális) polcára kerül a „Sign "☮" the Times" újrakevert változata., amelyen nem csak az 1987-es dalokat tartalmazza, hanem Prince hagyatékának további 63 kiadatlan felvételét. Olyan eddig sosem hallott felvételek kerültek fel, amiket a legenda 1979 és 1987 között rögzített.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek