Szécsi Pál 80

Nitus and the Rollin Dice


Zenei stílusRock and Roll
Nitus and the Rollin Dice

A Nitus & The Rollin Dice formáció 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy az amerikai 50'-60'-as években nagy sikert aratott Rock and Roll és Rockabilly stílust népszerűsítse hazánkban. Képzett, a műfajban jártas zenészeket hoztunk össze ezzel az együttessel.

A Fridays zenekar 2007 januárjában alakult, és immáron több mint két éve bukkan fel országszerte színpadokon. Kezdetekben inkább rockabillybe hajló hangzást mára teljesen felváltotta a "klasszikus" rock and rollos dallamvilág, kiegészülve doo wop és oldies slágerekkel. Műsorunkban az ötvenes évek amerikai nagyvárosainak zenéjét mutatjuk be olyan klasszikusokon keresztül, mint a Dion and the Belmonts, a Firebirds, Paul Anka, Neil Sedaka, Johnny Maestro vagy a magyar Cadillac.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Mit nem értünk?

Mit nem értünk?

Tóth Attila a Mobilmánia új énekese – adta hírül a Hard Rock Magazin. Ők írták meg azt is, hogy több mint hét év után otthagyta a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Megvan a miskolci Kocsonyafesztivál végleges programja

Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Paddy and the Rats, P.Mobil, R-GO, Bereczki Zoltán, Sub Bass Monster, Ganxsta Zolee X Takács Vilkó – hogy csak párat említsünk a fellépők közül, akik március 8. és 10. a hagyományos miskolci Kocsonyafesztivál fellépői lesznek.

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
Új koncertek