Neoton 1000

Nitus and the Rollin Dice


Zenei stílusRock and Roll
Nitus and the Rollin Dice

A Nitus & The Rollin Dice formáció 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy az amerikai 50'-60'-as években nagy sikert aratott Rock and Roll és Rockabilly stílust népszerűsítse hazánkban. Képzett, a műfajban jártas zenészeket hoztunk össze ezzel az együttessel.

A Fridays zenekar 2007 januárjában alakult, és immáron több mint két éve bukkan fel országszerte színpadokon. Kezdetekben inkább rockabillybe hajló hangzást mára teljesen felváltotta a "klasszikus" rock and rollos dallamvilág, kiegészülve doo wop és oldies slágerekkel. Műsorunkban az ötvenes évek amerikai nagyvárosainak zenéjét mutatjuk be olyan klasszikusokon keresztül, mint a Dion and the Belmonts, a Firebirds, Paul Anka, Neil Sedaka, Johnny Maestro vagy a magyar Cadillac.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ez a kakas egymilláért eladó!

Ez a kakas egymilláért eladó!

„Hogy tetszik lenni?" címmel indított kezdeményezést áprilisban a legnagyobb hazai fesztiválok önkénteseit koordináló szervezet, a Fesztivál...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Új rekord született: tizennyolc hete vezeti Rácz Gergőék dala a slágerlistát

Tizennyolc hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című Fonogram-díjas dala.

Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO – Peruig száll a hírük

A PASO most vasárnap jótékonysági koncertet ad a Gyermekkor Alapítvány javára. A szervezetet 1990-ben a Madarász utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hozták létre kis betegeik színvonalasabb ellátása és a gyermekgyógyítás korszerűsítése érdekében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek