NOSIG projekt


HonlapNem ismert
Zenei stílusJazz/Blues
NOSIG projekt

A NOSIG projekt elnevezése egy rövidítésből ered (No Significant Change), amelyet a repülési meteorológiában használnak, s arra utal, hogy az időjárásban nem várható változás.
A vadonatúj együttes csupa kipróbált, ''harcedzett'' jazzmuzsikusból állt össze, így nevükhöz hasonlóan a zenei minőség tekintetében sem várható más, mint a tőlük korábban megszokott magas nívó.
A Juhász-Kormos-Studniczky-Berdisz négyesfogat esetében ugyanis felsorolni is nehéz lenne azokat a zenekarokat, szólistákat, amelyekkel együtt muzsikáltak, ízelítőül csak pár kiragadott példa: Gringó Sztár, Budapest Jazz Orchestra, Zséda, Fusio Group, Sárik Péter Trió, ESP, Showder Band, Náray Erika, Hevesi Tamás, Kökény Attila stb.
A zenekar soul-funk programja a jazz egy szándékosan könnyedebb oldalát képviseli, legyen az instrumentális vagy énekes darab. Repertoárjuk rendkívül gazdag, s annak függvényében alakítják, hogy ki a vendégszólista.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Lángoló: Sok zenész felhagyhat a zenéléssel a járvány miatt

Lángoló: Sok zenész felhagyhat a zenéléssel a...

Az egy dolog, hogy félbe kellett szakítani a turnézást, a koncertezést, a felvételeket mindent, a Lángoló Gitárok megújult oldala szerint – és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

ABBAtar 2022 – Így ünnepli meg az 50 éves évfordulót a legendás négyes

A hetvenes évek ikonikus zenekarának tagjai – Agnetha Fältskog (70), Björn Ulvaeus (75), Benny Andersson (73) és Anni-Frid Lyngstad (74) – egy londoni stúdióba vonultak, hogy együtt dolgozzanak a 2022-ben esedékes ABBAtar elnevezésű hologramturnéjukon. A „fellépésekkel” a zenekar megalapításának 50. évfordulójáról fognak a...

Prince-albumot és pólót nyerhetsz – alig kell tenned valamit érte

Rövidesen a boltok (virtuális) polcára kerül a „Sign "☮" the Times" újrakevert változata., amelyen nem csak az 1987-es dalokat tartalmazza, hanem Prince hagyatékának további 63 kiadatlan felvételét. Olyan eddig sosem hallott felvételek kerültek fel, amiket a legenda 1979 és 1987 között rögzített.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek