Neoton 1000

NOSIG projekt


HonlapNem ismert
Zenei stílusJazz/Blues
NOSIG projekt

A NOSIG projekt elnevezése egy rövidítésből ered (No Significant Change), amelyet a repülési meteorológiában használnak, s arra utal, hogy az időjárásban nem várható változás.
A vadonatúj együttes csupa kipróbált, ''harcedzett'' jazzmuzsikusból állt össze, így nevükhöz hasonlóan a zenei minőség tekintetében sem várható más, mint a tőlük korábban megszokott magas nívó.
A Juhász-Kormos-Studniczky-Berdisz négyesfogat esetében ugyanis felsorolni is nehéz lenne azokat a zenekarokat, szólistákat, amelyekkel együtt muzsikáltak, ízelítőül csak pár kiragadott példa: Gringó Sztár, Budapest Jazz Orchestra, Zséda, Fusio Group, Sárik Péter Trió, ESP, Showder Band, Náray Erika, Hevesi Tamás, Kökény Attila stb.
A zenekar soul-funk programja a jazz egy szándékosan könnyedebb oldalát képviseli, legyen az instrumentális vagy énekes darab. Repertoárjuk rendkívül gazdag, s annak függvényében alakítják, hogy ki a vendégszólista.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ez a kakas egymilláért eladó!

Ez a kakas egymilláért eladó!

„Hogy tetszik lenni?" címmel indított kezdeményezést áprilisban a legnagyobb hazai fesztiválok önkénteseit koordináló szervezet, a Fesztivál...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Új rekord született: tizennyolc hete vezeti Rácz Gergőék dala a slágerlistát

Tizennyolc hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című Fonogram-díjas dala.

Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO – Peruig száll a hírük

A PASO most vasárnap jótékonysági koncertet ad a Gyermekkor Alapítvány javára. A szervezetet 1990-ben a Madarász utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hozták létre kis betegeik színvonalasabb ellátása és a gyermekgyógyítás korszerűsítése érdekében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek