Neoton 1000

Orosz György


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Orosz György

Nem vagyok erdélyi, pedig ez mostanában fontos tényező egy humoristánál, én Orosz vagyok. Orosz György, nemesi származású humorista, ugyanis azt mondják, hogyha valakinek a nevében van ipszilon, akkor nemesi származású, én megvizsgáltam, és a Györgyben mindjárt kettőt is találtam. Debrecenben élek, és egy kereskedelmi rádió műsorvezetője vagyok, a fellépéseimen arról beszélek, ami a rádióból kimarad: politika, vallás, szex,altesti humor, na és keresztapám Feri bácsi aki ezeket a dolgokat, így egy az egyben kimeríti.

Gyuri Debrecenben a templomban is komoly sikerrel lépett fel, saját "szerzeményű" klasszikus Stand Up Comedy  műsorával.

Rezzenéstelen arccal képes szórakoztatni a közönséget............
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Színészlegendák köszöntik a zenészlegendát: Presser Gábor 72

Színészlegendák köszöntik a zenészlegendát:...

Születésnapja alkalmából pályája kezdetéről és nehézségeiről adott interjút a Retro rádiónak Presser Gábor, a beszélgetés vasárnap reggel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Kitört a pesti autósmozi-láz

Gombamód szaporodnak az autósmozik a fővárosban. Júniustól már a Westend parkolójában is megkezdődnek a vetítések, és a szervezők még azokra is gondoltak, akik nem rendelkeznek kocsival.

Budapest Restart: buli lesz a rakparton!

Nagytakarításra, színezésre – és utcazenére hív a rakpart. A pünkösdi hosszú hétvégén és gyereknapon igazán klassz közösségi akciókra lehet számítani holnapól a pesti alsó rakparton, mely egészen szeptemberi iskolakezdésig várja a kilátogató sétáló, bicikliző és görkorcsolyázó városlakókat.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek