Orosz György


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Orosz György

Nem vagyok erdélyi, pedig ez mostanában fontos tényező egy humoristánál, én Orosz vagyok. Orosz György, nemesi származású humorista, ugyanis azt mondják, hogyha valakinek a nevében van ipszilon, akkor nemesi származású, én megvizsgáltam, és a Györgyben mindjárt kettőt is találtam. Debrecenben élek, és egy kereskedelmi rádió műsorvezetője vagyok, a fellépéseimen arról beszélek, ami a rádióból kimarad: politika, vallás, szex,altesti humor, na és keresztapám Feri bácsi aki ezeket a dolgokat, így egy az egyben kimeríti.

Gyuri Debrecenben a templomban is komoly sikerrel lépett fel, saját "szerzeményű" klasszikus Stand Up Comedy  műsorával.

Rezzenéstelen arccal képes szórakoztatni a közönséget............
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Nincsenek koncertek, bulik: akkor hogyan randizzunk a koronavírus idején?

Nincsenek koncertek, bulik: akkor hogyan randizzunk a...

A magyar randiguru megmondja! :) Ezúttal Száraz Gábor párválasztási tanácsadó – bizony, ilyen is van! – áll a rendelkezésetekre.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vásár nem lesz, de az advent nem marad el a Bazilikánál

Karácsonyfa-állítással, valamint egészen az újévig tartó online programokkal várja az érdeklődőket az AdventBazilika rendezvénysorozata.

Meghallgattuk az új Omega-albumot

Tegnapelőtt megjelent az Omega új sorlemeze, a Testamentum. Úgy tűnik, a címválasztás sajnos nem volt jó ómen... Moha bácsi szubjektív lemezmeghallgató posztja.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek