Paganza


Zenei stílusPop/Rock
Paganza
A Paganza szó saját kreáció, tudatosan a "pogány" szó áthallással - a pogány szó számos értelmezése közül -a "népi", "ősi", ha úgy tetszik "természetes" jelentésre utalva - tudtuk meg Császári Gergelytől, a zenekar frontemberétől, akit az elmúlt majd' tíz évben a csámisi! zenekar örvén ismerhettünk meg. A Csámisi korszak azonban elmúlt, s a nevében megújult rocktrió egy merőben új zenei irányzatot is képvisel, amit a kritika "internatív-világrock"-ként emleget, melyben a világzene izgalmas sokszínűségét és a rock'n'roll kemény és hiteles életérzését vegyíti, átjárási lehetőséget teremtve, a szokásos sémáktól elrugaszkodva, de akár a legmélyebb gyökerekig nyúlva vissza.

Jon Kennedy dobosként indult a zenei pályán és ez jól hallatszik már a 2001-ben megjelent első szólóalbumán is. Az azóta védjegyszerűvé vált hangzásra és a virtuóz szemplerhasználatra a rendkívül jó nevű Tru Thoughts kiadó harapott rá elsőként.
2003-ban és 2005-ben két újabb albumot jelentetett meg Rae & Christian cégénél, a Grand Central-nál. Mindhárom lemezt egyaránt szerette a közönség és a sajtó, Jon pedig azóta is az egyik legaktívabb az angol dj-k sorában.
Persze a produceri munkálatokkal sem állt le, a negyedik nagylemezét beharangozó 7?-es korong februárban jött ki az amerikai Organik kiadásában, és a "14" című album megjelenése is csak hetek kérdése.
Budapesti fellépésén nyilván erről is hallhatunk majd néhány új dalt Mr. Kennedy táncos és eklektikus jazz-funk-hip-hop-downtempo szettjében.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Kastélyházibuli újratöltve!

Kastélyházibuli újratöltve!

Újból megrendezik a baráti zenekarok összefogásából született La Boumot – akit érdekel, tavaly milyen volt, a HBO Go kínálatában megnézheti.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

87 ezren fesztiváloztak a Campuson

A fesztivál nyitását nagy várakozás előzte meg mindenki részéről: a koronavírus-járvány miatt két éve nem volt nagy nyári fesztivál Magyarországon, idén a Campus volt az első, amelyet négy teljes értékű nappal szerveztek meg Debrecenben. Az eseményen a szervezők közlése szerint 87 ezren vettek részt.

Korda György is az EFOTT-on landol

A zenei szakma hazai krémje (pl. Halott Pénz, Wellhello, Follow The Flow, Bagossy Brothers Company) és a külföldi headlinerek (Scooter, Flo Rida) mellett a retró nagyágyúi is fellépnek az idei EFOTT-on.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek