Neoton 1000

Patrick Wolf


Zenei stílusEgyéb zene
Patrick Wolf

Patrick Wolf zenéjében igen jól megfér egymás mellett klasszikus zenei képzettsége, a középkor és a reneszánsz világának szeretete, a punk, a radikális elektronikus zene és a klasszikus dalszerzői hagyomány. Eddigi életútja és hat stúdiólemeze rendkívüli pályát és fejlődési ívet jár be. Különösen érzékeny, excentrikus művészként sosem illett konvencionális keretek közé, kemény külső és belső harcok árán jutott el arra a pontra, ahonnan már bőven van mire visszatekinteni, összegezni, majd továbblépni ezen a nem mindennapi életpályán. Az utóbbi pár évben gyakran feltűnik Patti Smith kísérőzenekarában, de játszott már a CocoRosie, az Arcade Fire, a Chicks On Speed vagy Owen Pallett vendégeként is.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/patrickwolf?ref=ts&fref=ts
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Péntek éjféltől be lehet menni a budapesti éttermekbe

Péntek éjféltől be lehet menni a budapesti éttermekbe

Mármint a belsejébe, ami nem terasz vagy kerthelyiség. Azt nem tudjuk, mire alapozza ezt az Origo, de biztos tudják. Sem a kormany.hu-n, sem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

A második hullám elsodorhatja az Omegát

Az Omega végét jelentheti, ha a járványnak ősszel lesz egy második hulláma – nyilatkozta a Blikknek Kóbor János. Mindeközben a WHO folyamatosan kongatja a vészharangot, hogy az év második felében – amikor a stadion- és klubkoncertek beindulnának – feltehetően egy, a jelenleginél is súlyosabb hullámmal tér vissza a koronavírus.

Mikuláskor lesz idén a Gastroblues Fesztivál

Július első hétvégéje helyett november 30. és december 6. között rendezik meg a 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált, amelyen mások mellett fellép Miller Anderson brit bluesgitáros-énekes.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek