Neoton 1000

Persona


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Persona
A remek indie együttes 2003-ban alakult Temesváron, a névválasztást Ingmar Bergman "Persona" című filmje inspirálta. A csapat tagjai a fiatal román zenészgenerációhoz tartoznak, azokhoz, akik az 1989. decemberi antikommunista forradalom után kezdtek hivatásszerűen zenélni.

Gaben hét évig gitározott a Neurotica nevű zajos román együttesben, akikkel az országon kívül is turnézott (Németországban és Magyarországon). Coco az Era Ticalosilor együttesben basszusgitározott. Ez a banda volt a román hardcore úttörője. Floyd a legendás romániai punk rock együttes, a Haos dobosa volt, a banda zajos sikert aratott romániai és kelet-európai klubokban.

Gaben, Coco és Floyd - az énekes Catalin Mocanuval együtt - Kuntz külvárosában, egy elhagyott házban kezdtek el egy rock and roll jam projektet. Első koncertjükre 2004-ben került sor, amelyet a közönség nagy lelkesedéssel fogadott. A helyi média hamar felcimkézte őket: "Temesvár brit csapata". Ez év őszén rögzítették két dalukat (Home in the Arms és Computer Breakdown), ezek bekerültek a rádiókba. 2007-ben újabb két dalt rögzítettek: a Ride on Love Street és a Momentary Lack of Passion, ez utóbbi dal a City Fm Radió listájának első helyéig jutott. Debütáló albumuk címe "Suburbia Afterlife".

Felállás:
Gaben - gitár, ének
Coco - basszusgitár
Floyd - dob
Joy - akusztikus gitar

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ez a kakas egymilláért eladó!

Ez a kakas egymilláért eladó!

„Hogy tetszik lenni?" címmel indított kezdeményezést áprilisban a legnagyobb hazai fesztiválok önkénteseit koordináló szervezet, a Fesztivál...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Új rekord született: tizennyolc hete vezeti Rácz Gergőék dala a slágerlistát

Tizennyolc hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című Fonogram-díjas dala.

Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO – Peruig száll a hírük

A PASO most vasárnap jótékonysági koncertet ad a Gyermekkor Alapítvány javára. A szervezetet 1990-ben a Madarász utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hozták létre kis betegeik színvonalasabb ellátása és a gyermekgyógyítás korszerűsítése érdekében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek