Picuri Muri


Zenei stílusGyerek/Családi
Picuri Muri
Lévai Tímea és Poppre Ádám színész-, zenészházaspár vagyunk.
Évek óta tartunk népszerű, játékos, interaktív gyerekkoncerteket, melyen a kicsik kipróbálhatják magukat és a vidám együttlét alatt a zene által tanulhatnak. Dalaink a gyerekek számára ismerős élethelyzetekről, környezetünk szépségéről, az állatokról, valamint a mesék furcsa lényeiről szólnak. Koncertjeinkkel szeretnénk megismertetni és megszerettetni a kisgyerekekkel az igényes élő zenét, és igyekszünk az aktuális évszakokhoz, ünnepekhez is igazodni.
A duó formációból adódóan egyszerű, letisztult hangzásvilág jellemez minket, mindketten éneklünk, alapvetően akusztikus gitár kíséri a dalokat, de néhol megjelenik elektromos gitár, szájharmonika. Dalaink szövegét Tímea írja a zenét Ádám. Formációnkat az is gazdagítja, hogy házaspár lévén kivételes módon tudunk egymásra hangolódni, ami a dalszerzésben és az előadásban is megmutatkozik.
Gyerekkoncertjeink mellett könnyűzenei koncert, és többféle zenés-irodalmi műsor is repertoárunkon van. Ezek a különböző műsorok nagyon jól kiegészítik egymást és különböző stílusuk miatt nagy szabadságot adnak nekünk az alkotás terén.
Mindketten hét évig, 2007-2014 között a szombathelyi Weöres Sándor Színház művészei voltunk. 2014 óta szabadúszóként folytattuk pályánkat. Mindenképpen mérföldkőnek tekintjük, hogy 2015. karácsonyára megjelent első gyereklemezünk Picuri Muri címmel, a Meritum Kiadó gondozásában.

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/picurimuri/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei program a kínálatban

A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei...

Június 26-án rendezik meg a Múzeumok éjszakáját, amelyen országszerte koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Buli van a BalatonParton – jön Fritz Kalkbrenner és a Nouvelle Vague is!

Nagyon úgy tűnik, hogy felpezsdül az élet idén nyáron az egykori pártüdülőben, mert először azt jelentették be, hogy a STRAND fesztivál költözik át Zamárdiból a Club Aligába, most pedig egy teljes programsorozatról kaptunk hírt, amely a BalatonPart nevet kapta.

Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

A klipet már mi is bemutattuk a Facebookon, de a teljes történetet csak most ismertük meg hozzá. A zenekar ezúttal a négy éves, SMA-val küzdő Olivér megsegítésére csapott a húrok közé.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek