Neoton 1000

PIK SE Dance World


Zenei stílusR & B / Soul / Funk
PIK SE Dance World
A Pestszentimrei Közösségi Ház Budapest délkeleti kapujánál, jól megközelíthető, forgalmas helyen fekszik (1188 Bp. Vasút u. 48.) a Nemes u. és a Nagykőrösi út kereszteződésében. Az 1988-ban átadott házunk tevékenyen szervezi, segíti a lakóterület közművelődését.

A XVIII. kerület, Pestszentlőrinc-Pestszentimre település-, és közlekedés-szerkezete miatt Közösségi Házunk több mint 20 ezer ember szinte egyetlen, mindenki által könnyen megközelíthető és jól elérhető közművelődési intézménye.

Ezen túl igen jelentős a délpesti agglomeráció, a gyáli bejáró lakosság száma is közönségünk köreiben. Mivel a belvárostól Pestszentimre több mint egy óra távolságra van, ezért az itt élő nem tehetős, és sokféle szociális gonddal, többek közt munkanélküliséggel is küszködő lakosság számára Közösségi Házunk igyekszik elérhető árú művelődési, közösségi alkalmakat, lehetőségeket teremteni.

Kiemelt fontosságot tulajdonítunk a 3-6 éves és a 6-14 éves gyermekek, fiatalok életkori sajátosságainak megfelelő művelődési formákra, így pl. gyermek képzőművész szakkör, számítástechnika, PC Klub, balett, ovistorna, karate, taekwon-do, kung-fu, modern tánc, kézműves foglalkozások, jazzbalett, tánciskola.

Hagyományosan jó a kapcsolatunk a környező iskolákkal, óvodákkal, a Pestszentimrei Sportkörrel, II. Gondozási Központtal, a XVIII. ker. Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesület Pestszentimrei Tagozatával, a dr. Széky Endre Pestszentimre Történeti Társasággal, a Pestszentimrei Bélyeggyűjtő Körrel, a Pestszentimrei Polgárőrséggel, a Nagycsaládosok Egyesületének pestszentimrei csoportjával is.

Ez a településrész erősen lokálpatrióta, így a helyi társadalmi, egyházi szervezetekkel is gyakran működünk együtt egy-egy programban. Lakóterületi művelődési házról lévén szó, a munka során a hangsúly mindig is az itt élő emberek művelődési igényeinek kielégítésén van.

Házunk peremkerületi fekvése indokolttá és szükségessé teszi a művelődési értékek őrzését, terjesztését, gyermekszínházi előadások formájában is.

Számtalan közös rendezvényünk van az év folyamán, s minden esetben a ház technikai és a személyi apparátusa segíti ezeknek az alkalmaknak a sikerét. Kertvárosi jellegünknek megfelelően ezek közül sok a szabadtéri rendezvény is.

A pályaorientációt , esetleges módosítást segítik felnőtt közhasznú tanfolyamaink: számítástechnika, KRESZ, szabás-varrás.

Az egészségmegőrzést, prevenciót szolgáló programokra nagy hangsúlyt fektetünk: etka-jóga, aerobic, női, férfi alakformáló torna, regeneráló torna, kondi klub, szolárium.

A felnőtt korosztálynak havonta szórakoztató rendezvényeket szervezünk, műsoros esteket, bálokat, mulatságokat.

Jó kapcsolatot tartunk fenn a XVIII. ker. Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesülettel. Minden hónap első péntekén nótadélutánnal kedveskedünk a nosztalgiára vágyóknak. Nyugdíjas klubot működtetünk a Kandó téren, s alkalmanként ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk.

Nagyon fontos számunkra, hogy a lakossági szolgáltatásainkat bővítsük, illetve igyekszünk azokat megfizethető áron biztosítani. (PIKPONT teleház, fénymásolás, gépelés, plakátkészítés, információ, számítógépes gyakorlási lehetőség, internetezés, rendezvényszervezés, ruhavásár.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


 Nem kell hatalmas stúdió ahhoz, hogy elkezdj zenét összerakni...

Nem kell hatalmas stúdió ahhoz, hogy elkezdj zenét...

Három friss dallal ébred fel az éber kómából az ex-Mantra tagok alapította zenekar, amelynek a neve – nem meglepő módon – OM.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Nagy-Szín-Pad!: a verseny elmaradt, az eredményhirdetés nem

Idén nem a megszokott formában jelentkezik a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató: versengés nélkül megvan a nyertes. Mind a négy.

A kormány egyetlen hétvégére engedélyezte az autós koncertek megtartását

A 444! szúrta ki, hogy a csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent egy kormányrendelet, ami engedélyezi, hogy a járványhelyzet ellenére a hétvégén autós könnyűzenei koncerteket tartsanak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek