Menopauza 1170x180

Ping Ping


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Ping Ping

Mint a legjobb és legszebb dolgok az életben, így a Ping Ping formáció létrejötte is egy szinte sorsszerű véletlen találkozás eredménye, mely során két egyedülálló művész, mindössze pár hónappal a megismerkedésük után már egy teljes albumnyi remek anyaggal állhatott elő. Ausztria egyik legelbűvölőbb új énekhangja és az alternatív dallamok nagymestere összefogtak, s létrehoztak egy különleges indie-pop formációt, amelyben kibontakoztatják a sodró dallamok, elektronikus ritmusok és melankolikus hangulatok iránti szeretetüket, amellyel máris telibe találták az indie pop szerelmeseinek a szívét.

A lenyűgöző Loretta Who énekesnőről, valamint az elképesztő dalszerzőről, producerről és hangmágusról, Hubert Mauracher-ről van esetükben szó, akik közül utóbbi Mauracher nevű zenekarával számos nemzetközi sikert mondhat a magáénak, miközben negyedik stúdiólemeze megjelenés előtt áll.

Első kislemezük Fly Butter Fly címmel jelent meg, amellyel egy csapásra belopták magukat az azóta is naponta terebélyesedő rajongótáboruk szívébe, míg második nagylemezük címadó dalának nevét viselő On The Run pedig megszilárdította helyüket az osztrák popzene élvonalában.

Számaikat Franciaországban, Németországban, Svájcban, Olaszországban és az USA-ban játsszák nagy sikerrel, amit hamarosan az említett országokban kiadós turnézással támogatnak meg.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


FRINGE 2024: 300-ból választott ki a Zene Háza 30 zenészt – itt a névsor!

FRINGE 2024: 300-ból választott ki a Zene Háza 30...

Idén nyáron a Magyar Zene Háza missziójának támogatásaként indult el a Fringe program, melynek keretében zeneiskolások, hobbizenészek,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ahol még a szabadság is szabira megy – Bánkitófeszt

Kezdem a végén: a Bánkitóra csak teljes erőbedobással érdemes menni, úgy, ahogy mi, fél napra (péntek), igazából nem, illetve arra jó volt ez is, hogy felületesen megismerkedjünk a fesztivállal, amelyen még sosem jártunk. Spoiler: a naptárunkba már bevéstük a 2025-ös fesztivál dátumát, az összes napot, pedig még nincs is meg :)

A bonchidai Bánffy-kastély mától feltöltődik elektronikával

Immáron 10. alkalommal tárja ki a kapuit az elektronikus zene rajongói előtt a 15. század végén épült kastély, amely anno Erdély egyik legszebb palotája volt. A jubileumi Electric Castle Fesztiválon olyan előadókat hallgathatunk meg július 17 és 21. között, mint a Massive Attack, a Bring Me The Horizont vagy Nina Kraviz.
Új koncertek