Szécsi Pál 80

Ping Ping


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Ping Ping

Mint a legjobb és legszebb dolgok az életben, így a Ping Ping formáció létrejötte is egy szinte sorsszerű véletlen találkozás eredménye, mely során két egyedülálló művész, mindössze pár hónappal a megismerkedésük után már egy teljes albumnyi remek anyaggal állhatott elő. Ausztria egyik legelbűvölőbb új énekhangja és az alternatív dallamok nagymestere összefogtak, s létrehoztak egy különleges indie-pop formációt, amelyben kibontakoztatják a sodró dallamok, elektronikus ritmusok és melankolikus hangulatok iránti szeretetüket, amellyel máris telibe találták az indie pop szerelmeseinek a szívét.

A lenyűgöző Loretta Who énekesnőről, valamint az elképesztő dalszerzőről, producerről és hangmágusról, Hubert Mauracher-ről van esetükben szó, akik közül utóbbi Mauracher nevű zenekarával számos nemzetközi sikert mondhat a magáénak, miközben negyedik stúdiólemeze megjelenés előtt áll.

Első kislemezük Fly Butter Fly címmel jelent meg, amellyel egy csapásra belopták magukat az azóta is naponta terebélyesedő rajongótáboruk szívébe, míg második nagylemezük címadó dalának nevét viselő On The Run pedig megszilárdította helyüket az osztrák popzene élvonalában.

Számaikat Franciaországban, Németországban, Svájcban, Olaszországban és az USA-ban játsszák nagy sikerrel, amit hamarosan az említett országokban kiadós turnézással támogatnak meg.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Mit nem értünk?

Mit nem értünk?

Tóth Attila a Mobilmánia új énekese – adta hírül a Hard Rock Magazin. Ők írták meg azt is, hogy több mint hét év után otthagyta a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Megvan a miskolci Kocsonyafesztivál végleges programja

Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Paddy and the Rats, P.Mobil, R-GO, Bereczki Zoltán, Sub Bass Monster, Ganxsta Zolee X Takács Vilkó – hogy csak párat említsünk a fellépők közül, akik március 8. és 10. a hagyományos miskolci Kocsonyafesztivál fellépői lesznek.

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
Új koncertek