Presense Live Act


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Presense Live Act
A Presense Live Act, Szabó Gábor és Kopcsik Márton által életre keltett évek alatt érlelődött szimbiózisa az élő hangszeres improvizációnak és a rendhagyó elektro-akusztikus megoldásoknak. Olyan összművészeti alkotófolyamat, mely során a zene és látvány egyként hat az érzékeinkre.
“Organikusan változó zenei folyamatok törékeny füzére, ahol a zene és látvány egymásból merítve új horizontot nyitnak meg. A Presense Live Act, őszinte erejével az ember figyelmét befelé fordítja, azokra a fontos mozzanatokra világítva rá, ahol a mai kor embere múltja tükrében újraértelmezheti önmagát.”

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/PresenseLiveAct/
 
Képtár
  • Presense Live Act kép 75691
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A feketeöves portugál énekesnő, aki az első koncertjén minden elfelejtettt

A feketeöves portugál énekesnő, aki az első...

A most 63 esztendős Maria Joao tizenéves korában sportolónak készült: feketeöves aikidós volt, majd úszásoktatóként tevékenykedett, és csak 27...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lehet, hogy Madonnának abba kellene hagynia a turnézást?

Madonna 45 perccel a kezdés előtt mondta le egyik lisszaboni koncertjét a hét közül egy korábbi sérülése miatt – írta a BBC hírportálja. Ez egy dolog, persze, a portugálok szomorkodnak is emiatt, de ami ennél kicsit beszédesebb tény: ez volt a nyolcadik eset, hogy a 61 éves Madonna fellépést mondott le a most folyó Madame X...

Osztálykirándulás a Kiscsillaggal

Az egyik utazási iroda érdekes módszert választott arra, hogy jobban összehozzák a zenekarokat a rajongóival, valamint, hogy megmutassák, hogy mennyire menő a vidéki klubélet Magyarországon: osztálykirándulást szerveznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek