Presense Live Act


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb zene
Presense Live Act
A Presense Live Act, Szabó Gábor és Kopcsik Márton által életre keltett évek alatt érlelődött szimbiózisa az élő hangszeres improvizációnak és a rendhagyó elektro-akusztikus megoldásoknak. Olyan összművészeti alkotófolyamat, mely során a zene és látvány egyként hat az érzékeinkre.
“Organikusan változó zenei folyamatok törékeny füzére, ahol a zene és látvány egymásból merítve új horizontot nyitnak meg. A Presense Live Act, őszinte erejével az ember figyelmét befelé fordítja, azokra a fontos mozzanatokra világítva rá, ahol a mai kor embere múltja tükrében újraértelmezheti önmagát.”

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/PresenseLiveAct/
 
Képtár
  • Presense Live Act kép 75691
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Moha bácsi Keep Floyding-függő lett!

Moha bácsi Keep Floyding-függő lett!

Semmi tudatosság nincsen benne, de szép lassan a Keep Floyding házi koncertbeszámoló-írója leszek. Viszonylag rövid idő alatt ez volt a harmadik...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tangózz az Alagút felett!

Barabás Béla és Hudry Kata, a KITango tanárai mától fogva egészen augusztus végéig minden kedden 18.30-kor ott lesznek az Alagút fölött, hogy szabadtéri tangóórát tartsanak.

A Scooter is fellép az EFOTT-on

Rita Ora, Gianluca Vacchi, Brooklyn Bounce, Tujamo és Borgore mellé a SCOOTER is csatlakozik az EFOTT nemzetközi előadói sorába. Így a hétvégi parkos koncert után rövidesen újra visszatérnek Magyarországra.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek