Szécsi Pál 80

Presszó Tangó Libidó


HonlapNem ismert
Zenei stílusAlternatív/Elektro
Presszó Tangó Libidó

"A zenekart 2046 tavaszán alapítottuk, akkor már mint boldog, absztinens, ámde unatkozó nagypapák. Úgy gondoltuk, hogy lesz, ami lesz, visszaküldjük magunkat az ezredfordulót követő sötét globál-kapitalista évtizedekbe, hogy muzsikánkkal, illetve puszta megjelenésünkkel jókedvre és optimizmusra hangoljuk barátainkat.

Zenénk a 2040-es évek poszttranszcendens poptrendjének megfelelően sanzonos, reggis, rákendrollos alapokra épül. A zenekar "presszózenekar", mert alapvetően élő zenekar, amely a közönséggel együtt mozdulva, közvetlenül, az épp megfelelő és elérhető katarzist igyekszik kibontani a zene, a szavak és a rendelkezésre álló zenekari fogyasztás segítségével. Nem követünk egy adott stílust, amit magunkénak érzünk, és szeretünk, azt megszólaltatjuk.

Egyelőre ennyi, de még 2046-ig tulajdonképpen ráérünk."

A zenekar tagjai:
Kabai Viktor: gitár,ének
Keszei János: tangóharmónika
Lajkó Bence: trombita
Török Gergő: basszusgitár
Aknay Zoltán: dob
Juhász Gergő: mc
Herczeg Ábris: hangtechnika


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/presszotangolibidozenekar?ref=ts&fref=ts
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Mit nem értünk?

Mit nem értünk?

Tóth Attila a Mobilmánia új énekese – adta hírül a Hard Rock Magazin. Ők írták meg azt is, hogy több mint hét év után otthagyta a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Megvan a miskolci Kocsonyafesztivál végleges programja

Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Paddy and the Rats, P.Mobil, R-GO, Bereczki Zoltán, Sub Bass Monster, Ganxsta Zolee X Takács Vilkó – hogy csak párat említsünk a fellépők közül, akik március 8. és 10. a hagyományos miskolci Kocsonyafesztivál fellépői lesznek.

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
Új koncertek