Menopauza 1170x180

Presszó Tangó Libidó


HonlapNem ismert
Zenei stílusAlternatív/Elektro
Presszó Tangó Libidó

"A zenekart 2046 tavaszán alapítottuk, akkor már mint boldog, absztinens, ámde unatkozó nagypapák. Úgy gondoltuk, hogy lesz, ami lesz, visszaküldjük magunkat az ezredfordulót követő sötét globál-kapitalista évtizedekbe, hogy muzsikánkkal, illetve puszta megjelenésünkkel jókedvre és optimizmusra hangoljuk barátainkat.

Zenénk a 2040-es évek poszttranszcendens poptrendjének megfelelően sanzonos, reggis, rákendrollos alapokra épül. A zenekar "presszózenekar", mert alapvetően élő zenekar, amely a közönséggel együtt mozdulva, közvetlenül, az épp megfelelő és elérhető katarzist igyekszik kibontani a zene, a szavak és a rendelkezésre álló zenekari fogyasztás segítségével. Nem követünk egy adott stílust, amit magunkénak érzünk, és szeretünk, azt megszólaltatjuk.

Egyelőre ennyi, de még 2046-ig tulajdonképpen ráérünk."

A zenekar tagjai:
Kabai Viktor: gitár,ének
Keszei János: tangóharmónika
Lajkó Bence: trombita
Török Gergő: basszusgitár
Aknay Zoltán: dob
Juhász Gergő: mc
Herczeg Ábris: hangtechnika


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/presszotangolibidozenekar?ref=ts&fref=ts
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Zséda nyitja Ed Sheeran budapesti koncertjét szombaton

Zséda nyitja Ed Sheeran budapesti koncertjét szombaton

A brit sztár menedzsmentje már hetekkel ezelőtt felvette a kapcsolatot a magyar énekesnővel, aki alig várta, hogy elárulhassa közönségének a titkot.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Megérkezett a FEZEN színpadainak részletes programtáblája!

Idén is rengetek fellépővel, stíluskavalkáddal, és a már jól bevált helyszínnel vár mindenkit Székesfehérvár legnépszerűbb fesztiválja, az idén 27. évét ünneplő FEZEN. A 2024-es kínálat legnagyobb durranásának a techno-király Scooter formáció bulija ígérkezik, de természetesen a hagyományokhoz hűen a keményebb zenét...

Sokkal több rendőr lesz a bulinegyedben éjszakánként

Rengeteg rendőrt vezényelnek az utcára – hétvégén és éjszaka is erősítik a rendőri jelenlétet a budapesti bulinegyedben – írja a Pénzcentrum.
Új koncertek