Punnany Massif


Zenei stílusR & B / Soul / Funk
Punnany Massif
A pécsi illetőségű Punnany Massif 2006-os bemutatkozó albuma, a 'Körkorkép' után 2010-ben felpörögve új stúdiólemezzel jelentkezett. A 'ShenKick' hanganyaga két korongon került tálalásra, rajta 25 számmal és olyan jól ismert együttműködőkkel, mint Takáts Eszti, vagy Beck Zoli a 30Y-ból. A Punnany élőben sem mindennapi élmény: a hiphop alapokat élő hangszerekkel és meglepő mintákkal ötvöző, sajátos hangzásvilágú, szövegeiben lírai fifikát ontó csapat tíz zenészének kezei között a hegedű és a nagybőgő ugyanúgy alapkellék, mint lemezjátszó vagy a billentyű.

Telik az Év Dala 2009 | Albumpromo-kisfilm Kiss Ádámmal | MR2 Akusztik | Magyar Televízió Nappali | Fellépések: OSG, A38, Veszprémi Utcazene, Coke Club, Fishing on Orfű, PEN, Gyár Fesztivál, Szlovákia, Isztambul | MR2 TOP 30 - Hétvégre = 3. hely | Új album Shen Kick = Alexandra Online 1. hely, MAHASZ = 6. hely | Punnany Az Év Csapata 2010!

Nevezték a lemezt 'az év legszerethetőbbjének', 'hiánypótlónak' és 'profi cuccnak', minket 'szórakoztatónak és intelligensnek', illetve 'a hazai hiphop színtér legjobbjai' közül valónak, Rendben-Mátét 'hideglelős zseninek', beat-jeit és produceri munkáját'világszínvonalnak'.

 


A felállás:
Rendbenman / MC
Wolfie / MC
Meszes Balázs / vokál
Lipics Gergő - hegedűművész
R-Nold / DJ
Stika / DJ
Bolbach "Deepy" Gábor // billentyű
Iványi "Szevasztok" Szabi / gitár, vokál
Kerekes Kornél / nagybőgő
Zentai Péter / dob

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Feszes és büntető: novemberben jön a Volbeat!

Feszes és büntető: novemberben jön a Volbeat!

A dán rock'n'roll lázadók bejelentették Servant Of The Road elnevezésű világkörüli turnéjuk 32 állomásos európai szakaszát, amelyen – a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

A Legacy Of The Beast elnevezésű turné indulása óta a zenekar közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, Brazíliában. Most Magyarországra is elhozzák a show-t.

Vasárnap a Barba Negrában a skót metálosok, aki feldolgoztak egy Neoton-slágert

A PIRATEFEST BUDAPEST keretén belül vasárnap a Barba Negrában lép fel a Alestorm skót kalózmetál-banda a Visions Of Atlantis és a Rumproof társaságában. Legújabb lemezükről a legújabb videójuk címe: Magyarország, de nem csak egy dal erejéig kötődnek hozzánk.

Két év után ismét végighúzzák a városon a szekeret: Krisna-fesztivál a Városligetben

Két év kihagyás után a Krisna-hívők ismét Szekérfesztivált rendeznek július 9-én, szombaton, Budapesten. Az indiai Szekérfesztivál során az éneklő, táncoló résztvevők hatalmas kötelekkel húzzák végig a városon azt a tarka és díszes szekeret, amelyen Krisna, azaz Isten egy különleges formáját, az "Univerzum Urát" helyezik el.
Új koncertek