Punnany Massif


Zenei stílusR & B / Soul / Funk
Punnany Massif
A pécsi illetőségű Punnany Massif 2006-os bemutatkozó albuma, a 'Körkorkép' után 2010-ben felpörögve új stúdiólemezzel jelentkezett. A 'ShenKick' hanganyaga két korongon került tálalásra, rajta 25 számmal és olyan jól ismert együttműködőkkel, mint Takáts Eszti, vagy Beck Zoli a 30Y-ból. A Punnany élőben sem mindennapi élmény: a hiphop alapokat élő hangszerekkel és meglepő mintákkal ötvöző, sajátos hangzásvilágú, szövegeiben lírai fifikát ontó csapat tíz zenészének kezei között a hegedű és a nagybőgő ugyanúgy alapkellék, mint lemezjátszó vagy a billentyű.

Telik az Év Dala 2009 | Albumpromo-kisfilm Kiss Ádámmal | MR2 Akusztik | Magyar Televízió Nappali | Fellépések: OSG, A38, Veszprémi Utcazene, Coke Club, Fishing on Orfű, PEN, Gyár Fesztivál, Szlovákia, Isztambul | MR2 TOP 30 - Hétvégre = 3. hely | Új album Shen Kick = Alexandra Online 1. hely, MAHASZ = 6. hely | Punnany Az Év Csapata 2010!

Nevezték a lemezt 'az év legszerethetőbbjének', 'hiánypótlónak' és 'profi cuccnak', minket 'szórakoztatónak és intelligensnek', illetve 'a hazai hiphop színtér legjobbjai' közül valónak, Rendben-Mátét 'hideglelős zseninek', beat-jeit és produceri munkáját'világszínvonalnak'.

 


A felállás:
Rendbenman / MC
Wolfie / MC
Meszes Balázs / vokál
Lipics Gergő - hegedűművész
R-Nold / DJ
Stika / DJ
Bolbach "Deepy" Gábor // billentyű
Iványi "Szevasztok" Szabi / gitár, vokál
Kerekes Kornél / nagybőgő
Zentai Péter / dob

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Vajon az ABBA együttes tagjai még mindig házasok?

Vajon az ABBA együttes tagjai még mindig házasok?

Az ABBA nemcsak zenekar volt, hanem két párból álló család, akik egy évtizedig énekeltek és dolgoztak együtt – de vajon a zenekar tagjai még...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek újraosztását követelik a cigányzenészek

A HVG számolt be arról, hogy csütörtökön kb. 70 muzsikus gyűlt össze az Emmi előtt, majd zeneszóra jelképesen összetörtek egy hegedűt, amit egy petíció kíséretében átadtak egy szemüveges fiatalembernek.

Ozzy búcsúturnéja Budapestre jön!

Budapest is bekerült a No More Tours 2 lenevezésű (búcsú)turné állomásai közé. A koncertkörút amerikai részét az év elején már egyszer lemondta a zenész, ez még azonban a Covid kirobbanása előtt történt – egészségügyi okból.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek