Szécsi Pál 80

Purga


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop/Rock
Purga

A Purga nevű zenekar 2006-ban alakult Gyöngyösön. Öt különböző szobából, öt különböző stílusú zene szól, melyet a klarinét dallama a négy falon túlra varázsol. S így született egy dallamos punk-rock zenekar ska, reggae, country elemekkel fűszerezve, ezáltal a kollektív tudat ecsetje egy új színt festett az életünkbe. Bárhol koncertezünk, ahova hívnak, ha egy életvidám rock 'n' roll estre vágynak. 2008-ban elkészítettünk egy 4 szerzeményből álló kislemezt, Az élet néha olyan... címmel. Mind a négy dal egy külön utazás, hol Nyugatabbra, hol Fikciókba, a mediterrán éghajlatra, és az utolsó jegy a Vadnyugati expressz vonatra szól. 2010 elején elkészítettük a második kislemezünket, FülbeValó címmel. Eredményeink: Fishing On Orfű fesztivál tehetségkutatója - I.díj (2009) Gyöngyösi Országos Amatőr Rock-fesztivál - megosztott I. díj (2007) Gyöngyösi Országos Amatőr Rock-fesztivál - III. díj (2005) Gyöngyösi Országos Amatőr Rock-fesztivál - két különdíj (2004)

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában ad koncertet

Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában...

Laura Pergolizzi, azaz LP generációja egyik legkedveltebb énekes-dalszerzőjévé vált az egész világon. Erről 2024. március 7-én ismét...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Ha VIP-es vagy, fiam, egy szép napon ez mind a tiéd lesz

Tegnap számoltunk be, hogy a a hazai partybrand-ek közül kik érkeznek majd Zamárdiba, ma az idei VIP helyszínekről és szolgáltatásaikról mesélünk, bár a fesztivál szlogenje szerint a Soundon mindenki VIP. De azért mindig vannak eggyel vipebbek...

Az újrakezdés nehéz ügy – a Woodstock Barbie megugrotta

A Woodstock Barbie még nyár elején búcsúzott el előző énekesnőjüktől, de hamar megtalálták méltó utódját Ördög Dóra (nem Nóra!!!) személyében, akivel új lendületet kapott a zenekar, és ezt élőben is bizonyították a decemberi A38-as koncertjükön.
Új koncertek
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest 
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest 
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest 
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest 
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest 
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest 
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest 
Dido & Aeneas
Dido & Aeneas
Budapest