Neoton 1000

Purga


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop/Rock
Purga

A Purga nevű zenekar 2006-ban alakult Gyöngyösön. Öt különböző szobából, öt különböző stílusú zene szól, melyet a klarinét dallama a négy falon túlra varázsol. S így született egy dallamos punk-rock zenekar ska, reggae, country elemekkel fűszerezve, ezáltal a kollektív tudat ecsetje egy új színt festett az életünkbe. Bárhol koncertezünk, ahova hívnak, ha egy életvidám rock 'n' roll estre vágynak. 2008-ban elkészítettünk egy 4 szerzeményből álló kislemezt, Az élet néha olyan... címmel. Mind a négy dal egy külön utazás, hol Nyugatabbra, hol Fikciókba, a mediterrán éghajlatra, és az utolsó jegy a Vadnyugati expressz vonatra szól. 2010 elején elkészítettük a második kislemezünket, FülbeValó címmel. Eredményeink: Fishing On Orfű fesztivál tehetségkutatója - I.díj (2009) Gyöngyösi Országos Amatőr Rock-fesztivál - megosztott I. díj (2007) Gyöngyösi Országos Amatőr Rock-fesztivál - III. díj (2005) Gyöngyösi Országos Amatőr Rock-fesztivál - két különdíj (2004)

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A Metallica keresi a saját legjobb dalát

A Metallica keresi a saját legjobb dalát

Az úgy volt, hogy a Kerrang magazin május elején kilistázta a zenekar (szerintük) 20 legjobb dalát, de a világ legsikeresebb metál bandája...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Vajon egy rapper meg tudja fékezni Atlantában a pusztítást?

Őszintén szólva, nem követjük lépésről lépésre Killer Mike (Michael Santiago Render) pályafutását, az utolsó, amire vele kapcsolatban emlékszünk, az 2013 tájékán volt: az OutKast-tel közös The Whole World refrénje elég dallamtapadásos... megvan?

Nem kell hatalmas stúdió ahhoz, hogy elkezdj zenét összerakni...

Három friss dallal ébred fel az éber kómából az ex-Mantra tagok alapította zenekar, amelynek a neve – nem meglepő módon – OM.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek