Pyrogens


Zenei stílusEgyéb zene
Pyrogens
A Pyrogens vezetője Neil Peters, londoni származású rocker, aki egyben a zenekar első számú dalszerzője is, aki a brit rockzenei sodor színe-javát adja a zenekar hangzásához. Harry Szovik a másik énekes/gitáros/dalszerző pedig madagaszkári groove-os karakter, aki riffjeivel erőteljessé teszi a számokat. A fiatal András meg inkább modern, brit-pop zenei stílust visz a zenekar hangzásába és váratlanabb zenei megoldásokkal színesíti.

A zenekar a Pyrogens nevet 2009-ben vette fel és az első 2009 tavaszi, Tűzraktér-beli fellépést váratlan siker fogadta. A zenekar rajongótáborának jó részét Magyarországon élő külföldi fiatalok alkotják.

2010 Novemberben az Üvegtigris 3 stábja Just You című számukat betétdalnak beválasztotta. A zenekar nagyon produktív dalszerzés terén és kizárólag saját dalokat játszik.

Felállás:
Neil Peters - ének/ gitár
Harry Szovik - ének / gitár
Tündik András Sr. - basszusgitár
Rácz Gabi - billentyű
Tündik András Jr. - dob / effektek

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Lángoló: Sok zenész felhagyhat a zenéléssel a járvány miatt

Lángoló: Sok zenész felhagyhat a zenéléssel a...

Az egy dolog, hogy félbe kellett szakítani a turnézást, a koncertezést, a felvételeket mindent, a Lángoló Gitárok megújult oldala szerint – és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

ABBAtar 2022 – Így ünnepli meg az 50 éves évfordulót a legendás négyes

A hetvenes évek ikonikus zenekarának tagjai – Agnetha Fältskog (70), Björn Ulvaeus (75), Benny Andersson (73) és Anni-Frid Lyngstad (74) – egy londoni stúdióba vonultak, hogy együtt dolgozzanak a 2022-ben esedékes ABBAtar elnevezésű hologramturnéjukon. A „fellépésekkel” a zenekar megalapításának 50. évfordulójáról fognak a...

Prince-albumot és pólót nyerhetsz – alig kell tenned valamit érte

Rövidesen a boltok (virtuális) polcára kerül a „Sign "☮" the Times" újrakevert változata., amelyen nem csak az 1987-es dalokat tartalmazza, hanem Prince hagyatékának további 63 kiadatlan felvételét. Olyan eddig sosem hallott felvételek kerültek fel, amiket a legenda 1979 és 1987 között rögzített.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek