Menopauza 1170x180

Ralf Gauck


Zenei stílusEgyéb zene
Ralf Gauck
„Hajnalhasadás. Ahol kelet összeér nyugattal.”
AKUSZTIKUSGITÁR KONCERT
Ralf Gauck, Európa egyik legfontosabb basszusgitáros egyénisége, aki polifónikus játékával képes szólóban is egész koncerteket játszani. Különlegességét az adja, hogy szólistaként lett ismert, másrészt akusztikus basszusgitáron játszik. Szólista basszusgitárosként új színt hozott a német gitárzenébe. Játéka oly magas szinten polifónikus, hogy az akusztikus gitár világában is megállná a helyét. Eddigi pályája során olyan nevekkel játszott együtt, mint a Herman’s Hermits, Tony Sheridan, Allan Taylor, Peter Ratzenbeck, Chris Jones, Claus Boesser-Ferrari, Roger Sutcliffe, Jan Akkerman, Denny Seiwell (Wings) és Angelo Branduardi.
Egyre több elismerést kap szakmai fórumokon, és a közönség is hamar a szívébe zárta. Albumain és koncertjein egyaránt szívesen játssza ismert zenék szóló feldolgozásait, azonban főként saját modern kortárs kompozícióit. 2008-ban az Év Basszusgitárosa díjat kapta meg Németországban.
Gyönyörű akusztikus basszus gitár hangzása és elragadó játéka igazi csemege lesz az akusztikus gitárfesztiválon. Ralf kiváló improvizátor így több formációban is megmutatja majd tudását. Hazánkban negyedik alkalommal lép fel.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


 Vízicsata is lesz a Tábor fesztiválon

Vízicsata is lesz a Tábor fesztiválon

Alig két hónap, és startol a hazai rockerek egyik kedvenc Balaton-parti fesztiválja (2024. augusztus 28-31., Alsóörs).
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Carson Coma nem is mulatós... Fogd meg a söröm!

Megjelent a Carson Coma kislemeze, ami egyetlen dalra épít: a Beton.Hofival közös Frida Kahlo című számot dolgozták fel elismert és feltörekvő producerek egyaránt. A végeredmény meglehetősen színes lett: drum and bass és dubstep mellett mulatós verzió is szerepel az EP-n. 

Tudod, milyen zenét hallgatnak a nyolcesztendősök?

"Hosszú sorban jönnek, mennek/ Apró ördögök, de szentek..." – József Attila Nyolcesztendős lányok című verse Koncz Zsuzsa előadásában szólalt meg a fejünkben, amikor szembejött velünk a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért most publikált Zeneipari Jelentése, amely a 8-14 éves gyerekek zenehallgatási szokásait járta körbe.
Új koncertek