Neoton 1000

Ramones Mania


Zenei stílusPop/Rock
Ramones Mania
Mint ahogyan a név is utal rá, ez egy igazi Ramones fanatikusokból álló csapat. Repertoárjuk kizárólag a legendás Ramones dalaiból áll. Színpadi megjelenésükkel és megszólalásukkal igyekeznek felidézni a nagy példaképüket. Ezt igazolja az európa szerte játszott klubkoncertjeik sikere. A Ramones Mania egy hobbi zenekar, tagjai más-más sikeresnek mondható hazai zenekarokban játszanak. Céljuk, hogy a Ramones dalait játszva saját és nem utolsó sorban a közönségnek örömet szerezzenek.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Színészlegendák köszöntik a zenészlegendát: Presser Gábor 72

Színészlegendák köszöntik a zenészlegendát:...

Születésnapja alkalmából pályája kezdetéről és nehézségeiről adott interjút a Retro rádiónak Presser Gábor, a beszélgetés vasárnap reggel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Kitört a pesti autósmozi-láz

Gombamód szaporodnak az autósmozik a fővárosban. Júniustól már a Westend parkolójában is megkezdődnek a vetítések, és a szervezők még azokra is gondoltak, akik nem rendelkeznek kocsival.

Budapest Restart: buli lesz a rakparton!

Nagytakarításra, színezésre – és utcazenére hív a rakpart. A pünkösdi hosszú hétvégén és gyereknapon igazán klassz közösségi akciókra lehet számítani holnapól a pesti alsó rakparton, mely egészen szeptemberi iskolakezdésig várja a kilátogató sétáló, bicikliző és görkorcsolyázó városlakókat.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek