Év koncertje - szavazás

Ricky Party'n


Zenei stílusPop/Rock
Ricky Party'n

Magyarország legfrissebb partyzenekara.

Haddad Henrik ’Ricky’ a hazai zenei világ egyik legüdítőbb színfoltja. Tinédzser kora óta van színpadon, legyen szó zenés színházi előadásról, táncról, műsorvezetésről, vagy akár élőzenei produkcióról. Közvetlenségével és előadásmódjával az első pillanattól kezdve magával ragadja közönségét.

Neve a 90-es évek végén alakult Picasso Branch pop csapatból vált ismertté, de majd egy évtizedig tagja volt a PartYssimo zenekarnak is. 2019-ben Ricky kivált a csapatból és megalapította Magyarország legfrissebb zenei formációit. A visszafogottabb, akusztikus stílust képviselő JUST B’COZ-t és a legkedveltebb talpalávaló repertoárt játszó RICKY PARTY’N-t.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/rickypartyn/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Megjelent a színésznő-énekes Mandy Moore legújabb videóklipje

Megjelent a színésznő-énekes Mandy Moore legújabb...

Az énekesnő közelgő albumáról mutatott meg nekünk egy új dalt klippel együtt, ez a “Fifteen”, melyben tiniéveire tekint vissza.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Most már biztos, hogy a Faith No More nem logol be a Szigetre

Úgy tűnik, hiába imádkoztunk, hiába reménykedtünk, az első 80 fellépő bejelentése utána a másodikban, de a harmadikban sem lesz benne a San Francisco-i banda.

Három nevet töltött a nagyágyúba ma a Budapest Park

A két hónap múlva nyitó Budapest Park három újabb fellépőt jelentett be: június 22-én a Pink Floyd mindenkori dobosának zenekara, a Nick Mason’s Saucerful Of Secrets a Pink Floyd korai időszakának dalaival érkezik hazánkba; július 8-án két évvel káprázatos első hazai, Parkban adott koncertje után tér vissza LP; július 15-én...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek