Rocket Queen - Guns N' Roses Tribute Band


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop/Rock
Rocket Queen - Guns N' Roses Tribute Band
Egy új Guns N' Roses tribute zenekar Magyarországon, amely annyival szeretne többet nyújtani a színpadon koncertről-koncertre, hogy feleleveníti mind azt az érzés világot amit a guns már 1985-től képviselt. Színpadi show, Axl-es ugrálások, s Slash kiemelkedő szolói.
Egy tribute amelyben a zenenének lelke is van s nem csak színház. 

Tisztában azzal hogy több tribute is mozog a gunson belül kishazánkban, elkezdtük mert szeretjük, s a közönség is szeret bennünket.
S jelszavunk legyen: "Mindent lehet egy kicsit másképp is csinálni" - aki érti, érti aki nem az meg tolja le a seggét egy koncertre! ;) 


  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra közönségdíjasai

Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra...

Britney Spears, a BTS és Christina Aguilera is díjat kapott a közönségtől a People's Choice Awards kedd esti átadóján, amelyet az NBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Omega története véget ért

Trunkos András, az Omega menedzsere a Borsnak nyilatkozott. Kimondta azt, amire sokan gondolni sem akartak Kóbor János halála után.

Torres Dani már december elején feldíszíti a karácsonyfáját

Magyar édesanya és ecuadori édesapa gyerekeként Torres Dani életében a karácsonyváró időszak kifejezetten különleges. Idén ráadásul egy gyönyörű lány is örömtelivé teszi a készülődést.
Új koncertek