Neoton 1000

RockSzombat


Zenei stílusPop/Rock
RockSzombat

Amit tudni lehet rólunk, hogy mi egy baráti társaság vagyunk,akik szeretik a rockzenét, és ha tehetjük akkor a szabadidőnkben is ezzel foglalkozunk. A RockSzombat megálmodója Sándor Imre barátom volt,aki szeretett volna egy olyan dolgot létrehozni amit ő is szeret csinálni és másoknak is tud segíteni.


Ennek létrehozásában nagyon korrekt partnerekre talált a Trendetlen GitárPont Cafe tulajdonosainak személyében. Innentől kezdődött,hogy Iminek társakra és segítőkre volt szüksége,hogy megfelelően működjön a Koncertek szervezése ,a kapcsolattartás a zenekarokkal és minden egyéb dolog ami ezzel jár. Először barátjával, Wágner Lászlóval beszélte meg és választotta be az épülő csapatba,aki természetesen rögtön igent mondott barátja kérésére.


Majd jöttek sorban a többiek: Németh Csaba aki egy „öreg rocker” hatalmas szívvel,Sándor Zoltán aki a RockSzombat Nógrád megyei képviselője,Hugyetz Viktor Balázs és Virág Alexander akik a Videó felvételeket és a videovágást csinálják,és hogy ne legyen „ kanbuli”, egy szépséggel bővült a csapat Virág Jennifer személyében, aki az estéken a zenekarok felkonferálását végzi,és besegít a kapcsolattartásban is.Ezek után elkezdtük tovább építeni az országot behálózó kapcsolatokat. Csatlakozott hozzánk Faragó Péter a Székesfehérvári PASSZ együttes vezetője,így ő lett a Fejér megyei képviselőnk,továbbá Kozma Ádám Debrecenből aki pedig a Hajdu-Bihar megyei képviselőnk. Tehát alakul a CSAPAT ! Első rendezvényünket 2012.szeptember 1-én tartottuk,ami nagyon jól sikerült. Öt zenekarral indultunk,akik egy igazán pörgős bulit hoztak össze,ami a nagy lét- számban megjelent vendégeken is látszott. Célunk, hogy Amatőr rock zenekaroknak adjunk lehetőséget a bemutatkozásra az Ország bármely pontjáról. Mi nem kérünk pénzt a zenekaroktól,hogy felléphessenek ,de jelenleg mi sem tudjuk honorálni a fellépést,viszont teljes technikai háttérrel rendelkezünk a hangosítást illetően amit minden fellépőnk számára biztosítunk. Gyakorlatilag amit a bandáknak magukkal kell hozniuk az a Dobhoz : lábgép,pergő,cin. Persze saját gitár,zongora is kell ,de a gitárokhoz erősítő, mikrofon, controll láda, illetve a dob az adott,illetve egy 16 sávos keverőpult.
Úgyhogy szívesen látunk minden Rock zenét játszó zenekart, a Kapcsolat menü pont alatt, bárkivel felvehetitek a kontaktot ha szeretnétek eljönni hozzánk.
A Facebook oldalunkon mindig friss infóval szolgálunk a hétvégével kapcsolatosan. És persze ha már ott vagytok,a Like gombot se felejtsétek el. Mindenkit szeretettel várunk, és Köszönjük,hogy elolvastad.

Üdvözlettel:
A RockSzombat csapata.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ez a kakas egymilláért eladó!

Ez a kakas egymilláért eladó!

„Hogy tetszik lenni?" címmel indított kezdeményezést áprilisban a legnagyobb hazai fesztiválok önkénteseit koordináló szervezet, a Fesztivál...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Új rekord született: tizennyolc hete vezeti Rácz Gergőék dala a slágerlistát

Tizennyolc hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című Fonogram-díjas dala.

Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO – Peruig száll a hírük

A PASO most vasárnap jótékonysági koncertet ad a Gyermekkor Alapítvány javára. A szervezetet 1990-ben a Madarász utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hozták létre kis betegeik színvonalasabb ellátása és a gyermekgyógyítás korszerűsítése érdekében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek