Neoton 1000

ROOM SERVICE


Zenei stílusPop/Rock
ROOM SERVICE

2008 nyár - A Room Service zenekar hosszas tagkeresési időszak után megalakul. Az eredeti felállás: Csákvári Laca – ének, gitár, Balikó Tamás – gitár, Kajtár Tamás – basszusgitár, Méder Ferenc – dob, Kolessza Misi – billentyű 2008 szeptember 30. – Az első koncert a Fészek klubban, amit még ebben az évben jó pár koncert követ több Budapesti szórakozóhelyen 2008 év vége - Kolessza Misit Géczi László váltja a billentyűs poszton 2009 február- A zenekar nagy sikerrel lép fel a Petőfi Csarnokban megrendezett 2. Tribute fesztiválon 2009 nyara- Az első szabadtéri koncertek, 2009 ősz- Teltházas koncert a Morrison’s 2-ben. 2010 február- 3. tribute fesztivál 2010 nyara- A zenekar folyamatosan koncertezik vidéken és Budapesten! A teljesség igénye nélkül a koncerthelyszínek: Városligeti Sörsátor, Balatonszemesi Queen tábor, Balatonzamárdi, Fertőrákos (az első igazi nagyszinpados fellépés)… 2011 augusztus – 3 év után Méder Ferenc és a zenekar útjai elválnak. Az új dobos Nagy Feri lesz 2011 október- A zenekar első külföldi megmérettetése, a Hollandia Denekampan Undercover fesztivál keretein belül 2012 április – Géczi Lacit (billentyű) Horváth Gergő váltja a billentyűs poszton, először csak ideiglenes jelleggel, majd miután Laci külföldi elfoglaltságai rendszeresnek bizonyulnak már véglegesen.

A zenekar több, mint 200 koncertet adott eddig. A teljesség igénye nélküli egy kis ízelítő azok közül a helyek, rendezvények közül, ahol már megmutathattuk, hogy mi hogyan játszuk a Bryan Adams dalokat: Szilvuplé, Városligeti Sörsátor, Morrison’s 1, 2, 3, Ráday Klub, Fészek klub, Fertőparty, Mangalica Fesztivál Budapest és Debrecen, Ezer Lámpás Éjszakája Veszprém, II. és III. Tribute Fesztivál, Perbete (Szlovákia), Denekamp Undercover Fesztivál (Hollandia), Silenus Pub, Amerika Fesztivál…


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/pages/ROOM-SERVICE-Bryan-Adams-tribute-band-Hungary-/164898484460
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A Metallica keresi a saját legjobb dalát

A Metallica keresi a saját legjobb dalát

Az úgy volt, hogy a Kerrang magazin május elején kilistázta a zenekar (szerintük) 20 legjobb dalát, de a világ legsikeresebb metál bandája...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Vajon egy rapper meg tudja fékezni Atlantában a pusztítást?

Őszintén szólva, nem követjük lépésről lépésre Killer Mike (Michael Santiago Render) pályafutását, az utolsó, amire vele kapcsolatban emlékszünk, az 2013 tájékán volt: az OutKast-tel közös The Whole World refrénje elég dallamtapadásos... megvan?

Nem kell hatalmas stúdió ahhoz, hogy elkezdj zenét összerakni...

Három friss dallal ébred fel az éber kómából az ex-Mantra tagok alapította zenekar, amelynek a neve – nem meglepő módon – OM.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek