Neoton 1000

Rózsaszín Kutyaharapás


Zenei stílusPop/Rock
Rózsaszín Kutyaharapás
Az RKH-t 1992-ben alapította 3 megrögzött velencei undergrounder, Balogh "Giulio" Zsolt (git), Kővári "Kőgabó" Gábor (bass) és Kőszegi Csaba (dob). Majd csatlakozott Nagy-Miklós Péter (git). Némi zenei útkeresés, tagcserék és a Marlboro Rock-In '95 tehetségkutató 3. helyezése után a különböző stílusokat vegyítő zenekarnak módja nyílt elkészíteni az első Ep-jét, ami 1995 végén jelent meg "Rendhagyás" címmel. Az RKH 1995 / 1996-ot végigkoncertezte, aztán a zenei elképzelések és munkamódszer összeegyeztethetetlenségei miatt 1997 elejétől gyakorlatilag megszűnt létezni. Körülbelül egyidőben alakult két elszánt RKH rajongóból (Schleier "Szléjer" Csaba és Kükedi "Küki" Gábor) és az ex-RKH-s Mikiből azóta is fennálló Wackor.
Kőszegi Csaba az ezt követő 10 év alatt kitartóan megpróbálta összerántani a régi zenekart, sikertelenül. Végül 2007-ben új felállással indult újra a történet: Kőszegi "Krisz" Krisztián (git, vox), Kükedi "Küki" Gábor (bass, vox) és a két régi tag, Kőszegi Csaba és Miki folytatta ott, ahol 1997-ben abbamaradt: az első nagylemez elkészítése előtt.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ez a kakas egymilláért eladó!

Ez a kakas egymilláért eladó!

„Hogy tetszik lenni?" címmel indított kezdeményezést áprilisban a legnagyobb hazai fesztiválok önkénteseit koordináló szervezet, a Fesztivál...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Új rekord született: tizennyolc hete vezeti Rácz Gergőék dala a slágerlistát

Tizennyolc hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című Fonogram-díjas dala.

Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO – Peruig száll a hírük

A PASO most vasárnap jótékonysági koncertet ad a Gyermekkor Alapítvány javára. A szervezetet 1990-ben a Madarász utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hozták létre kis betegeik színvonalasabb ellátása és a gyermekgyógyítás korszerűsítése érdekében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek