Rózsaszín Kutyaharapás


Zenei stílusPop/Rock
Rózsaszín Kutyaharapás
Az RKH-t 1992-ben alapította 3 megrögzött velencei undergrounder, Balogh "Giulio" Zsolt (git), Kővári "Kőgabó" Gábor (bass) és Kőszegi Csaba (dob). Majd csatlakozott Nagy-Miklós Péter (git). Némi zenei útkeresés, tagcserék és a Marlboro Rock-In '95 tehetségkutató 3. helyezése után a különböző stílusokat vegyítő zenekarnak módja nyílt elkészíteni az első Ep-jét, ami 1995 végén jelent meg "Rendhagyás" címmel. Az RKH 1995 / 1996-ot végigkoncertezte, aztán a zenei elképzelések és munkamódszer összeegyeztethetetlenségei miatt 1997 elejétől gyakorlatilag megszűnt létezni. Körülbelül egyidőben alakult két elszánt RKH rajongóból (Schleier "Szléjer" Csaba és Kükedi "Küki" Gábor) és az ex-RKH-s Mikiből azóta is fennálló Wackor.
Kőszegi Csaba az ezt követő 10 év alatt kitartóan megpróbálta összerántani a régi zenekart, sikertelenül. Végül 2007-ben új felállással indult újra a történet: Kőszegi "Krisz" Krisztián (git, vox), Kükedi "Küki" Gábor (bass, vox) és a két régi tag, Kőszegi Csaba és Miki folytatta ott, ahol 1997-ben abbamaradt: az első nagylemez elkészítése előtt.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Mekkora esélye van egy induló party zenekarnak jelen pillanatban?

Mekkora esélye van egy induló party zenekarnak jelen...

Bátran kijelenthetjük: nulla. Kivéve persze, ha olyan támogatója akad, aki kitart mellette, amíg a helyzet jobbra nem fordul. Még jóval a Nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Prince-albumot és pólót nyerhetsz – alig kell tenned valamit érte

Rövidesen a boltok (virtuális) polcára kerül a „Sign "☮" the Times" újrakevert változata., amelyen nem csak az 1987-es dalokat tartalmazza, hanem Prince hagyatékának további 63 kiadatlan felvételét. Olyan eddig sosem hallott felvételek kerültek fel, amiket a legenda 1979 és 1987 között rögzített.

Az emberek felhagytak a zajongással – a madarak szexibb hangon kezdtek énekelni a karantén idején

A madarak énekhangjai is megváltoztak a világjárvány miatti korlátozások idején – állapította meg egy friss amerikai tanulmány. A tavaszi kijárási korlátozások természetes kísérletként mutatták meg, hogyan reagál az emberi zajokra az állatvilág.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek