Neoton 1000

Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda


Zenei stílusGyerek/Családi
Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda

A Magyar Rádió 2008-ban kérte fel a Rutkai Bori és a Specko Jedno zenekart, hogy a Vacka Rádió mesesorozathoz, Gaál Zsuzsa verseire komponáljanak zenei kíséretet. 2009 tavaszától Vacka Dalok címmel önálló lemezen is meghallgathatóak a rádióból megismert és nagy népszerűségnek örvendő dalok. Többéves működésük során műsoruk újabb és újabb színházi elemekkel, közös játékokkal, kellékekkel gazdagodott, melyeknek ötletgazdája a zenekar énekesnője, Rutkai Bori, aki aktív képzőművészként és a Budapest Bár egyik énekeseként is ismert. Bori színpadi jelenléte abban különbözik más előadóktól, hogy igazi „gyereklelkülettel” fordul a kicsik felé; bravúrosan és harmonikusan egyesíti az énekes-táncos-bohócos és persze óvónői „feladatokat”. Kedves énekhangja hol sejtelmesen puha, titokzatos, hol pedig napsugarasan fényes és gyermekien derűs.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Péntek éjféltől be lehet menni a budapesti éttermekbe

Péntek éjféltől be lehet menni a budapesti éttermekbe

Mármint a belsejébe, ami nem terasz vagy kerthelyiség. Azt nem tudjuk, mire alapozza ezt az Origo, de biztos tudják. Sem a kormany.hu-n, sem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

A második hullám elsodorhatja az Omegát

Az Omega végét jelentheti, ha a járványnak ősszel lesz egy második hulláma – nyilatkozta a Blikknek Kóbor János. Mindeközben a WHO folyamatosan kongatja a vészharangot, hogy az év második felében – amikor a stadion- és klubkoncertek beindulnának – feltehetően egy, a jelenleginél is súlyosabb hullámmal tér vissza a koronavírus.

Mikuláskor lesz idén a Gastroblues Fesztivál

Július első hétvégéje helyett november 30. és december 6. között rendezik meg a 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált, amelyen mások mellett fellép Miller Anderson brit bluesgitáros-énekes.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek