Korál

San Borondon Cyclo Fanfaria


HonlapNem ismert
Zenei stílusVilágzene
San Borondon Cyclo Fanfaria

A San Borondon Cyclo Fanfaria 2004-ben alakult a Kanári Szigeteken. Nevük is innen ered. San Borondonnak hívják a nyolcadik szigetet, amely leginkább csak a legendákban létezik, bár néha páran tényleg látni vélik, aztán újra eltűnik. 

A zenekar biciklivel járja a világot, amit azért időnként repülőre, vonatra, hajóra, sőt néha még buszra is feltesznek. A folyamatosan bővülő zenei repertoárjuk elég széles: Klezmer, cigány, swing, cumbia. A Balkántól Dél-Amerikáig sok mindent magába foglal. Amerre járnak, minden országban tanulnak egy-egy új dalt, amit később máshol elő is adnak. Mint a korabeli vándormuzsikusok, hozzák-viszik a zenét, sugárzik belőlük a boldogság és a szabadság, nagyon magával ragadó hangulatot teremtenek, koncertjeiken előbb utóbb mindenki táncra perdül. Mint a "Macska-Jaj"-ban. 
A zenekat tagjai: Vladimír - klarinét, ének. Sylva - Tangóharmonika, csörgők, ének. Marek - gitár, ének. És esetleg Paló - hegedű

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Papp Szabi kocsmája megmutatta, mi a jótékonykodás zenész-módra

Papp Szabi kocsmája megmutatta, mi a jótékonykodás...

A megújult Robot, amit sokan úgy ismernek, hogy "Papp Szabi kocsmája" (valóban néhány zenésztársával üzemelteti), tavaly év végén kezdett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

NAZA – első klubkoncert!

Tavaly év végén kezdtek stúdiózni, nyáron kijött a debütalbum, mostanra pedig összeállt egy egész estés műsor, amit márciusban a nagyközönség elé tárnak.

A pesti nők egy estére beköltöznek a Müpába

Talán kárpótolja az idén tíz esztendős Maszkura és a Tücsökrajt a A Dal2018-ból történt kiesésért egy müpás koncert...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek