Mamma Mia!

Sándor Ádám oboaművész, Kovács Mihály zeneszerző (klasszikus cimbalom)


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus

Közelgő Sándor Ádám oboaművész, Kovács Mihály zeneszerző (klasszikus cimbalom) koncertek

Nádmesék 26. Magyar Farsang 2023. Kovács Mihály ifjú zeneszerző estje

Nádmesék 26. Magyar Farsang 2023. Kovács Mihály ifjú zeneszerző estje

Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4 January 29. (17:00)
Sándor Ádám oboaművész, Kovács Mihály zeneszerző (klasszikus cimbalom)

Sándor Ádám oboaművész 2017 októberben Budapesten indítja útjára Mezei Pál zongoraművésszel társulva a Nádmesék ifjúsági ismeretterjesztő koncertsorozatot, amely eddig 3 helyszínen 25 rendes konceretet és 8 különkiadást élt meg. 2019-től jó barátságot köt Kovács Mihály klasszikus cimbalomművésszel, autodidakta zeneszerzővel, aki több opus-t is ajánlott már a Nádmeséknek.

 

 Sándor Ádám oboaművész:A  Nádmesék koncersorozat megálmodója, műsorvezető házigazdája és zenei közreműködője, továbbá az ILÁD Trió tagja,melynek vezetője Hadady László oboaművész,további tagja Csizmadia Ilona oboaművésznő.  Mindhárom művész az Albinoni Kamarazenekar szólistája

Kovács Mihály autodidakta zeneszerző (klasszikus cimbalomművész) (született.1999. február 9.Bp.) A Nádmesék koncertsorozat házi zeneszerzője, sok művet komponál zenész barátainak különböző hangszerekre (oboa, harmonika, cimbalom, stb) és kifejezetten a Nádmesék koncertsorozat számára:„Fuga 2 oboára és cimbalomra”(2019). Rendhagyó művei formatani újragondolások: Nádmesék Concerto I. Nádmesék Concerto II, (négyesversenyek 2020.), Magyar Concerto(2021). Átiratai közül formabontó a számítógépes játék területzenéje kamaraegyüttesekre: a Heroes of Might and Magic 3 ALL Biome Arrangements.(fúvósókra és cimbalomra valamint vonós kvintettre és cimbalomra (2022)

 


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/profile.phpid=100057375762526&sk=past_hosted_events
 
Képtár
  • Sándor Ádám oboaművész, Kovács Mihály zeneszerző (klasszikus cimbalom)  kép 100012
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán kimaradt öt: Asking Alexandria júliusban újra Budapesten

Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán...

Danny Worsnoppal az élen s új lemezzel tér vissza magyar rajongóihoz az Asking Alexandria. A metalcore csapat július 2-án hetedik albumát mutatja be...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A Budapesti Fesztiválzenekar megvalósítja az álmod

Amennyiben az a vágyad, hogy a a BFZ mutassa be – Fischer Iván vezényletével – a darabodat egy nagyszabású szabadtéri koncerten.

Ne törődj vele, hogy mit mondanak - Koncz Zsuzsa dalai még mindig aktuálisak

Egyre többször érezhetjük azt, hogy a régebben pályán lévő előadók régi dalai újra aktuálisak, vagy talán aktuálisabbak is, mint amikor megszülettek. Nincs ez másként Koncz Zsuzsával sem, aki a minap a Művészetek Palotájában adott telt házas koncertet, Szabadnak születtél címmel.
Új koncertek