SativuS


Zenei stílusHip-Hop / Rap
SativuS

2002 végén alakultunk, már akkor is SativuS néven, akkor még négy taggal. 11-12 évesen eleinte kazettára vettük fel az első zenéinket, amiket mai napig őrzünk. 2005-től két tagra szűkült a csapat, Piszkos aki az alapokról és a karcokról gondoskodik és Curta aki a szövegről. 2007-ben vettük meg az első stúdiómikrofonunkat. Folyamatosan csináltuk a zenéinket, de ritkán adtuk ki őket, mert amire összegyűlt egy albumnyi szám, rájöttünk, hogy ennél többre is képesek vagyunk. 2011 elejére fejeződtek be a munkálatok, amelyek során létre hoztuk a saját külön bejáratú stúdiónkat. Mostanában fellépéseink is sűrűsödtek.
2012 szeptember 23.-án adtuk ki az első lemezünket START néven.
2013 Nyara óta 9 tagú zenekaros felállással koncertezünk és ebben az évben megjelent két videó klippünk a készülő lemezünkről.
2014 május 27.-én megjelent Az esték után c. videóklippünk, ami szintén előfutára az új korongnak.
2015 március 1.-én jelent meg második nagy lemezünk "A Képzeletünk Szüleménye" címen. Mellé "Az Élet" videóklipp. A korong 15 dalt tartalmaz.
2015 Augusztus 12.-én pedig kijött egy új dalunk szintén videóval, "A cseppeken túl", ami a Rapterápia válogatás lemezen hallható.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/Sativus/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A Margaret Island videójával debütált a Road Movie projekt

A Margaret Island videójával debütált a Road Movie...

A Margaret Island Balaton-ihlette dalával indult útjára a VOLT Produkció új projektje, a Road Movie, amely a legnépszerűbb hazai zenekarok és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmaradt Caramel debreceni koncertje

Mi is kiemeltük a Facebook-oldalunkon, de csak most értesültünk arról, hogy a debreceni koncert elmaradt.

Kiruccannak a stúdióból – megtartják első önálló szabadtéri koncertjüket

A Magor éppen harmadik nagylemezén dolgozik, a munkát most egy "Kiruccanás a stúdióból" elnevezésű miniturnéval szakítják meg, ahol néhány nagyobb hazai színpadon láthatja a bandát a közönség
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek