Neoton 1000

SäyHëy!


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop/Rock
SäyHëy!
Történetünk kezdete valahova a sötét 21. századba nyúlik vissza, Dubaitól nyugatra, mintegy 8112 km-re, Európa szívében, ami Sopronhoz képest mégiscsak keletre, mintegy 210 km-re, közvetlenül Szentendrétől délre elhelyezkedő Budapestre. 2012 óta ezen csodás városban zavarjuk meg a csendet. 2016-ban 1 lemezes ismeretlen zenekarunkból, a Relieved Ones-ból született meg a SäyHëy! nevű formáció. Zenénk leginkább punkrock alapokon nyugszik, szövegorientált, de változatosan hordoz magában különböző stílusjegyeket. A zenekar jelenlegi felállása 2017. decemberében alakult ki.
2018. június 18.-án kész lett bemutatkozó anyagunk Valami baj van! címmel, 8 dallal. Spotifyon, iTuneson, Deezeren és egyéb zeneáruházakon digitálisan is elérhető, YouTube-on pedig videoklipek és szöveges videók formájában található meg. Fizikai formájában 100 darab készült belőle.

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/SayHeyOfficial/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


 Nem kell hatalmas stúdió ahhoz, hogy elkezdj zenét összerakni...

Nem kell hatalmas stúdió ahhoz, hogy elkezdj zenét...

Három friss dallal ébred fel az éber kómából az ex-Mantra tagok alapította zenekar, amelynek a neve – nem meglepő módon – OM.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Nagy-Szín-Pad!: a verseny elmaradt, az eredményhirdetés nem

Idén nem a megszokott formában jelentkezik a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató: versengés nélkül megvan a nyertes. Mind a négy.

A kormány egyetlen hétvégére engedélyezte az autós koncertek megtartását

A 444! szúrta ki, hogy a csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent egy kormányrendelet, ami engedélyezi, hogy a járványhelyzet ellenére a hétvégén autós könnyűzenei koncerteket tartsanak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek