Schnöller Szabina


Zenei stílusOpera/operett
Schnöller Szabina
Schnöller Szabina szoprán énekesnő 2006-ban szerzett énektanári diplomát Győrött Németh Judit tanítványaként.
2006 óta Svájcban él. A zürichi konzervatóriumban folytatta tanulmányait Polgár László növendékeként, ahol 2009-ben énekművészi diplomát szerzett.
2010 és 2012 között a svájci operastúdió tagja. 2003 óta számos énekverseny díjazottja. 2011-ben I. helyezett a nemzetközi Schlossoper Haldenstein operaversenyen, s így Violetta szerepében debütál.
Fontosabb operaszerepei: Governess (A csavar fordul egyet), Susanne (Figaro házassága) - Zürich Kulturmarkt; Violetta (La Traviata) - Schloss Haldenstein, Tonhalle Zürich, Theater Lindau; Rosalinde (A denevér), Donna Anna (Don Giovanni), Mrs Ford (Salieri: Falstaff) és Lisa (Mosolyorszag) - Theater Biel / Solothurn.
Az operaszerepek mellett a dalok és oratóriumok is állandóan jelen vannak repertoárjában. 2017 óta rendszeresen lep fel a brémai filharmonikusokkal. Idén Magyarországon a Grófné szerepében hallhatjuk (Mozart: Figaro házassága).

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/schnollerszabinaofficial/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A Monster Truck melegíti be a közönséget a Deep Purple előtt

A Monster Truck melegíti be a közönséget a Deep...

Érdemes december 9-én időben érkezni majd a Budapest Arénába annak, aki a Monster Truck örömzenélésének is részese szeretne lenni.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

Elkészült az LGT egykori gitárosáról szóló zenés dokumentumfilm

Elkészült az a zenés dokumentumfilm, amely Barta Tamásról, az LGT egykori gitárosáról szól. A Siess haza, vár a mama című alkotást, amelyet Hajdu Eszter rendezett, szeptember 21-én, szombaton este mutatják be a fővárosi MagyaRock Hírességek Csarnokában a RaM Colosseumban.

Nem Rammstein-koncert volt, hanem műszaki hiba

Az Index olvasói jelezték a portálnak, hogy a Rammstein egyik számától zengett kedd hajnalban a majdnem kész Puskás Stadion környéke.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek