Schnöller Szabina


Zenei stílusOpera/operett

Közelgő Schnöller Szabina koncertek

Schnöller Szabina opera- és operettgálája

Schnöller Szabina opera- és operettgálája

Gyulai Várszínház augusztus 13. (20:30)
Schnöller Szabina
Schnöller Szabina szoprán énekesnő 2006-ban szerzett énektanári diplomát Győrött Németh Judit tanítványaként.
2006 óta Svájcban él. A zürichi konzervatóriumban folytatta tanulmányait Polgár László növendékeként, ahol 2009-ben énekművészi diplomát szerzett.
2010 és 2012 között a svájci operastúdió tagja. 2003 óta számos énekverseny díjazottja. 2011-ben I. helyezett a nemzetközi Schlossoper Haldenstein operaversenyen, s így Violetta szerepében debütál.
Fontosabb operaszerepei: Governess (A csavar fordul egyet), Susanne (Figaro házassága) - Zürich Kulturmarkt; Violetta (La Traviata) - Schloss Haldenstein, Tonhalle Zürich, Theater Lindau; Rosalinde (A denevér), Donna Anna (Don Giovanni), Mrs Ford (Salieri: Falstaff) és Lisa (Mosolyorszag) - Theater Biel / Solothurn.
Az operaszerepek mellett a dalok és oratóriumok is állandóan jelen vannak repertoárjában. 2017 óta rendszeresen lep fel a brémai filharmonikusokkal. Idén Magyarországon a Grófné szerepében hallhatjuk (Mozart: Figaro házassága).

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/schnollerszabinaofficial/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


10 album, ami idén lesz 10 éves

10 album, ami idén lesz 10 éves

Tíz év nem nagy idő, tekintve, hogy idén dömpingje van a 20+-os jubiláló zenekaroknak, de azért érdemes egy évtizedes számvetést készíteni. Az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ezer táncos és zenész, ezer lámpás – és némi rozé

Több mint hatvan pincészet roséi és más stílusú borai, valamint élesztős kenyerek és más finomságok mellett koncertek, ifjúsági és egyéb programok várják a 8. Rosalia Rosé és Pezsgő Liget látogatóit a Városligetben május 31. és június 2. között.

2 év alatt közel 200 koncert 22 országban - Új klippel jelentkezik európai turnéja után a Belau

A Belau a nemzetközi elektronikus zenei színtér egyik legígéretesebb zenekara, két év alatt közel 200 koncertet adott 22 országban. Az első lemezük, The „Odyssey” címmel jelent meg, amelyet Fonogram-díjjal jutalmaztak. Az ország egyik legkeresettebb exportzenekara most új dallal jelentkezik, amelyben Sophie Barker működik közre,...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek