Schnöller Szabina


Zenei stílusOpera/operett

Közelgő Schnöller Szabina koncertek

Schnöller Szabina opera- és operettgálája

Schnöller Szabina opera- és operettgálája

Gyulai Várszínház augusztus 13. (20:30)
Schnöller Szabina
Schnöller Szabina szoprán énekesnő 2006-ban szerzett énektanári diplomát Győrött Németh Judit tanítványaként.
2006 óta Svájcban él. A zürichi konzervatóriumban folytatta tanulmányait Polgár László növendékeként, ahol 2009-ben énekművészi diplomát szerzett.
2010 és 2012 között a svájci operastúdió tagja. 2003 óta számos énekverseny díjazottja. 2011-ben I. helyezett a nemzetközi Schlossoper Haldenstein operaversenyen, s így Violetta szerepében debütál.
Fontosabb operaszerepei: Governess (A csavar fordul egyet), Susanne (Figaro házassága) - Zürich Kulturmarkt; Violetta (La Traviata) - Schloss Haldenstein, Tonhalle Zürich, Theater Lindau; Rosalinde (A denevér), Donna Anna (Don Giovanni), Mrs Ford (Salieri: Falstaff) és Lisa (Mosolyorszag) - Theater Biel / Solothurn.
Az operaszerepek mellett a dalok és oratóriumok is állandóan jelen vannak repertoárjában. 2017 óta rendszeresen lep fel a brémai filharmonikusokkal. Idén Magyarországon a Grófné szerepében hallhatjuk (Mozart: Figaro házassága).

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/schnollerszabinaofficial/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel zenekarával

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel...

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soul-lal érkezik az Akvárium Klubba, hogy idén megjelent...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Red, Red Wine-tól a Wonderful Life-ig: VeszprémFest

Két napot töltöttünk idén a mindig jó hangulatú VeszprémFesten, ahol pénteken a legendás UB40 dalaira ringatóztunk a reggae ütemnek megfelelően, míg szombat este a grúz származású, csilingelő hangú énekesnő, Katie Melua sajátos atmoszférájú, keserédes szerzeményeivel és feldolgozásaival zárta méltóképpen az idei felhozatalt.

Te mennyi pénzt ajándékoztál oda abból a százmillióból a Szigetnek?

Tavaly több mint 104 millió forint bevétele származott a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.-nek a kártyán maradó összegekből – olvasható a Világgazdaságban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek