Neoton 1000

Schwirg Alexa


Zenei stílusPop/Rock
Schwirg Alexa

2012- ben indultam egy Csillagnéző nevű versenyen, első lettem holtversenyben egy másik lánnyal. Majd rendszeresen léptem fel szalagavatókon. Amikor a gimim 25 éves lett, 2012-ben volt egy kis tehetségkutató is. Jártam  2 évig egy Kreatív Ének-és Táncstúdió nevű énekközösségbe, amit az akkori magán énektanárom hozott létre.  A Premier 5 nevű zenekarban énekelek egyedül, az Icecream Supersession-ben pedig Takáts Mátéval. Máté szólt, hogy lenne lehetőség a HPFS-ban énekelnem, nagyon tetszett az ötlet így kerültem a zenekarba!

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ez a kakas egymilláért eladó!

Ez a kakas egymilláért eladó!

„Hogy tetszik lenni?" címmel indított kezdeményezést áprilisban a legnagyobb hazai fesztiválok önkénteseit koordináló szervezet, a Fesztivál...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Új rekord született: tizennyolc hete vezeti Rácz Gergőék dala a slágerlistát

Tizennyolc hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című Fonogram-díjas dala.

Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO – Peruig száll a hírük

A PASO most vasárnap jótékonysági koncertet ad a Gyermekkor Alapítvány javára. A szervezetet 1990-ben a Madarász utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hozták létre kis betegeik színvonalasabb ellátása és a gyermekgyógyítás korszerűsítése érdekében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek